חבורת האימפריאל פותחים בר חדש בהרי ירושלים

באימפריאל רד, בר הקוקטיילים החדש שהושק השבוע במלון כרמים, האוכל כשר והקוקטיילים משובחים

אימפריאל רד. צילום: בן יוסטר
אימפריאל רד. צילום: בן יוסטר
8 באוגוסט 2016

הכניסה למלון כרמים שופעת חלונות זכוכית ענקיים שלא מותירים קרן שמש אחת מחוץ ללובי הגדול. כדי להגיע משם לבר אימפריאל רד שהושק בו השבוע, יש לעבור במסדרון ארוך המלא זוגות בחלוקי ספא לבנים. המעלית היא הרמז הראשון למה שעומד להתרחש קומה אחת מעל. מסדרון כהה נפתח ודלתות אטומות מבשרות שכאן הספא נגמר והבר מתחיל. האימפריאל רד, בר קוקטיילים עדכני בתוך בית המלון, הוא שיתוף פעולה בין בר האימפריאל התל אביבי לבין רשת מלונות ישרוטל. המילה עדכני מבשרת על כל מה שהתרגלנו לראות בעיר הגדולה: ברמנים בחליפות, תאורה חשוכה, קוקטיילים מושקעים, פס קול ג'אזי, ספות לאונג' ותפריט שף. אנחנו נהנים לקרוא לזה "קפיצה קטנה לחו"ל", אבל תפריט האוכל הכשר מחזיר אותנו למציאות בישראל.

אימפריאל רד. צילום: בן יוסטר
אימפריאל רד. צילום: בן יוסטר

עם זאת שף המלון, שלום גניש, הרכיב תפריט מצוין, שבו תמצאו נוכחות מרשימה של בשר ודגים עם מנות כמו באן במילוי תבשיל טלה ותמרים עם איולי צ'ילי (48 ש"ח), טרטר בקר עם חלמון שלו (50 ש"ח), דג ים בטמפורה (55 ש"ח) ועוד. הצמחונים ימצאו פה מנות כגון גזרים צבעוניים עם שמן שומשום (35 ש"ח) וצ'יפס בטטה או ארטישוק (20 ש"ח). בתפריט האלכוהול תמצאו 12 קוקטיילים ובראשם הגמל המשוגע (בקרדי לבן, מרטיני רוסו, ליים ובירה לאגר), שהפך לקוקטייל הדגל של האימפריאל וזיכה את הבעלים והמיקסולוג בר שירה בשלל פרסים בינלאומיים (44־56 ש"ח). הבר פתוח גם לאורחים מחוץ למלון.

אימפריאל רד, מלון כרמים, קריית ענבים, כל יום 17:30־אחרון הלקוחות, 5489809־02