Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מה לעשות היום? (23.11)

בין קרנבל ברזילאי לבלוז ישראלי נמצאים אתם, שצריכים להכריע כיצד תעבירו עוד יום שני בהיר ויבש. שתי המלצות מהבטן

אוס מוטנטס. צילום: יח"צ
אוס מוטנטס. צילום: יח"צ
23 בנובמבר 2015

Os Mutantes

סמבה, אמרנו, סמבה! בתל אביב! ולא סתם סמבה, סמבה שהרוקנרול והפסיכדליה שזורים לאורכה ולרוחבה. וכל זה בחסות הרכב העל הברזילאי שהפך את הסיקסטיז ליותר אפלים ורקידים במקביל, אוס מוטנטס. מומלץ בחום לכל מי שנואש להרגיש קרנבל מטורלל אבל לא להרחיק מדרום העיר.לפרטים נוספים.

ניר שלמה מארח את טל פוגל

אם הלב שלכם לא התקשה עד הסוף, אם עדיין לא טיפחתם מערכת יחסים פסיבית-אגרסיבית עם שירים רציניים ואם אתם מאמינים שהגיטרות מנסרות את הלילה טוב יותר מכל סמפלר; המופע המצוין של ניר שלמה הוא הדבר בשבילכם, ואפילו יותר כשהוא כולל אירוח של טל פוגל. מומלץ בחום לכל מי שהחיים פגעו בו אבל לא מספיק.לפרטים נוספים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!