מסעדת אדורה נסגרת עד להודעה חדשה

החלפת שף, שיפוץ באלפי שקלים ומיתוג מחדש כנראה לא עזרו למסעדת אדורה ביסטרו לצלוח את מסע ההישרדות הקשה. לאחר שלושה חודשי פעילות המסעדה סוגרת את דלתותיה. מהמסעדה נמסר: "בעלי המסעדה עובדים במרץ על מנות לפתור את המצב"

אלי שטיין באדורה (צילום: איליה מלניקוב)
אלי שטיין באדורה (צילום: איליה מלניקוב)
11 בפברואר 2016

מסעדת אדורה ביסטרו בהנהגת השף הצעיר אלי שטיין (טוטו, טאיזו) סומנה כהבטחת השנה עם תפריט מסקרן ושינוי אווירה. הבעלים של המסעדה, דורון נחמן, נפרד בתחילת השנה מהשף והשותף אבי ביטון, והנהיג את השינוי הגסטרונומי והקוסמטי במטרה להחזיר את המסעדה למפת הקולינריה התל-אביבית.

תתגעגעו? אדורה ביסטרו (צילום: שרית גופן)
תתגעגעו? אדורה ביסטרו (צילום: שרית גופן)

גורם המעורה בפרטים מסר לטיים אאוט כי המסעדה נקלעה לקשיים כלכליים ואינה מסוגלת לעמוד בהתחייבויות כספיות.

מאדורה-ביסטרו נמסר: "נכון לעכשיו, בגלל בעיות פנימיות, אדורה ביסטרו תהיה סגורה במהלך סוף השבוע. בעלי המסעדה עובדים במרץ על מנת לפתור את המצב ולפתוח את המסעדה, כרגיל, בתחילת השבוע הקרוב".

הסגירה לכאורה של מסעדת אדורה מצטרפת לגל סגירות של מסעדות נוספות שלא שרדו את החצי שנה הראשונה: אחד העם 1 של מיכל אנסקי, אויסטר בר של קבוצת גוצ'ה, ארוחת ערב בלונץ של יונתן רושפלד ועודד סיידא, בית העם של ערן שטרוימן וסזרינה של מאיר אדוני.

את תגובתם של דורון נחמן, בעל המסעדה, ושל השף אלי שטיין לא ניתן היה להשיג.