Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שמח גם בלילה: 3 מקומות חדשים ששווה להכיר בשוק הכרמל

דואה (צילום דויד ששון)
דואה (צילום דויד ששון)

אנחנו כאן לעשות שוב קצת סדר עם כמה מקומות חדשים שנפתחו בתקופה האחרונה בשוק הכי טוב במדינה. זו לא עבודה קלה אבל מישהו צריך לעשות אותה

10 באפריל 2022

שוק הכרמל לא עוצר לרגע. באחרונה ניסינולמפות שוב את המקומות הבולטים בוואנחנו חייבים להודות שזו משימה בכלל לא פשוטה. אנחנו כאן לעשות שוב קצת סדר עם כמה מקומות חדשים שנפתחו בתקופה האחרונה. את הבחירה נשאיר לכם, גם כן עסק לא קל אבל טעים ביותר (מה גם שתמיד אפשר לשלב). בתיאבון!

1. בסטה ירקות

ביןהשווארמיות המצוינות בסביבהמפתיע לגלות מקום שמתמקד במה שלשמו הוקם השוק, כלומר ירקות. בדוכן הקטן והחדש מבית השומר 1, מסעדת שוק ותיקה ואהובה, תוכלו לקבל למשל כרובית צלויה בטחינה ועגבניות, תפוח אדמה מדורה ועוד מנות על טוהרת ירקות וגם בירות ומרגריטה קפואה. המחירים נוחים – כ-30 שקל לרוב המנות. הדוכן ממוקם בצדו הצפוני של רחוב הכרמל, פשוט לכו בעקבות ריח הירקות.
הכרמל 27

בסטה ירקות (צילום יעקב בלומנטל)
בסטה ירקות (צילום יעקב בלומנטל)

2. דואה

כשהשוק נסגר לעת ערב,דואה מתעוררת לחיים. הרחוב הקטן הופך למקום בילוי תוסס שמזריק חיים לסמטה החשוכה. מזאטים קטנים שהולכים טוב עם אלכוהול ומנות שף מהודרות מסמנים טריטוריה קולינרית שכיף לבלות בה. בקרוב תיפתח בסמוך מסעדת דגים חלבית באותה בעלות. על התפריט חתום שף שקד פחימה (לשעבר טורקיז), שיצר מנות בסגנון ים תיכוני לפתיחת שולחן. לדוגמה: פילה כרובית – כרובית חרוכה ברוטב הולנדייז שום וצ'ימיצ'ורי עשבים קרועים (54 ש"ח), שווארמה מוסר ים וקרם תפוחי אדמה (65 ש"ח), חציל מדורה עם טחינה גולמית וקראמבל פיסטוק (48 ש"ח) וסיגר טלה מעושן – "ראגו טלה שישן 6 שעות בתנור מגולגל בשמיכה פריכה על שלולית טחינה הר ברכה (65 ש"ח).
תרמ"ב 37, תל אביב, ראשון-חמישי ושבת מ־19:00, שישי סגור, 053-3334317, הזמנת מקומות באתר

קרחנה ומנות שף. דואה (צילום דויד ששון)
קרחנה ומנות שף. דואה (צילום דויד ששון)

3. קפה לונה

בכרם התימנים בואכה שוק הכרמל נפתח קפה לונה, מקום קטן שמתמקד במשקאות קפה דור שלישי ונגזרותיו: אספרסו, מקיאטו, אמריקנו וקורטדו לצד צ'אי, שוקו ופרנץ' ונילה (8-17 ש"ח). תפריט אוכל קטן מציע כריכים מתוצרת בית (16/26 ש"ח), עוגות ועוגיות. ומי שנשאר רעב מוזמן להתקדם כמה צעדים ולערוך השלמות אצל הבן של הסורי.
בית יוסף 23, תל אביב, ראשון-חמישי 08:00-18:00, שישי 08:00-16:00, 054-7474250

קפה לונה (צילום עמנואל הרניק)
קפה לונה (צילום עמנואל הרניק)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!