קוקטייל פארטי: 5 מתכוני קוקטייל שירימו לכם בסילבסטר
נובי גוד, סילבסטר, השנה האזרחית החדשה - תקראו לזה איך שאתם רוצים, מסיבת סוף השנה שלכם לא תהיה שלמה בלי קוקטייל מפנק שירים את האווירה. לכבוד פסטיבל היין והאלכוהול של טיב-טעם שקורה החודש, ביקשנו מיותם שילה, הבעלים של ברי הקוקטיילים דאבל סטנדרט וספייסהאוס שיכין לנו קוקטיילים מושקעים לסגור איתם את 2017. המתכונים עלינו
תוכן שיווקי | טיב-טעם
מתכונים והכנה: יותם שילה | צילום: קראוון מדיה
תודה מיוחדת לספייסהאוס
אנחנו כבר ויתרנו על הרעיון לצאת בערב הסילבסטר. התורים הארוכים, המארחות חמוצות הפנים והאווירה המבאסת הכללית לא נמצאים ברשימת המשאלות שלנו לשנה החדשה. רוצים לבחון את יכולות האירוח שלנו? אין בעיה. מוזיקה וכובעים מנצנצים כבר יש, אנחנו רק צריכים קוקטיילים להרים איתם. ביקשנו מיותם שילה להכין לנו כמה קוקטיילים שווים במיוחד. טעמנו ואהבנו, אז החלטנו לחלוק אתכם את המתכונים. Happy New Drink!
Polmari Levontine
כלי הגשה: הייבול
מצרכים:
40 מ"ל אוזו פלומרי
30 מ"ל מיץ אשכוליות טרי
40 מ"ל טוניק
5 עלי נענע לקישוט
קרח כתוש
אופן ההכנה: מועכים בכוס גרם סומק, 2 קוביות סוכר ו-2 כפיות מים. מערבבים ומוסיפים את יתר המרכיבים
Riga Medicine
כלי הגשה: כוס אולד פאשן (ויסקי)
מצרכים:
15 מ"ל מי דבש
15 מ"ל לימון
60 מ"ל ריגה וודקה
3 פיסות ג'ינג'ר קלוף
קוביות קרח
אופן ההכנה: מערבבים יחד את כפית הדבש וכף המים. מועכים ג'ינג'ר וסחוטים חצי לימון, מוסיפים וודקה ומשקשקים. מוזגים אל הכוס שבתוכה קוביות קרח ומקשטים בלימון ג'ינג'ר ונענע
Meukow Side Car
כלי הגשה: כוס קוקטייל (קופ)
מצרכים:
45 מ"ל מיוקוב
30 מ"ל ליקר תפוזים
15 מ"ל לימון סחוט
אופן ההכנה: מקררים את הכוס ומשקשקים יחד את כל הרכיבים, מסננים טוב ומוזגים. טיפ: מרחו את שמני קליפת התפוז על שפת הכוס לטוויסט של טעם מעולה
Balzmas Ramos Shake
כלי הגשה: הייבול
מצרכים:
40 מ"ל בלזאם
30 מ"ל גלידה וניל
15 מ"ל שמנת מתוקה
20 מ"ל לימון
10 מ"ל מיץ ליים
1 חלבון ביצה
40 מ"ל סודה
אופן ההכנה: מערבבים את כל הרכיבים בכפית עד להמסת הגלידה. את הנוזל מוזגים לשייקר מלא בקרח ומשקשקים. מסננים להייבול, מוזגים לתוכה סודה ומקשטים בקינמון או נענע
Antiquary Old Fashion
כלי הגשה: כוס אולד פאשן (ויסקי)
מצרכים:
60 מ"ל ויסקי אנטיקרי
1 קינמון
10 מ"ל נספרסו
2 קוביות סוכר
1 קובייה שוקולד מריר
1/8 תפוז סחוט
קוביית קרח גדולה
אופן ההכנה: מערבבים בכוס גרם קינמון, קוביית שוקולד מריר, 2 קוביות סוכר, חצי מנת
אספרסו ושמינית תפוז סחוט. מסננים לכוס ומוסיפים את הויסקי וקוביית קרח גדולה. מקשטים
בדובדבן ופלח תפוז.
לרכישת מותגי האלכוהול וחומרי הגלם למתכונים היכנסו לאתר טיב טעם בקליק