קוקטייל פארטי: 5 מתכוני קוקטייל שירימו לכם בסילבסטר

נובי גוד, סילבסטר, השנה האזרחית החדשה - תקראו לזה איך שאתם רוצים, מסיבת סוף השנה שלכם לא תהיה שלמה בלי קוקטייל מפנק שירים את האווירה. לכבוד פסטיבל היין והאלכוהול של טיב-טעם שקורה החודש, ביקשנו מיותם שילה, הבעלים של ברי הקוקטיילים דאבל סטנדרט וספייסהאוס שיכין לנו קוקטיילים מושקעים לסגור איתם את 2017. המתכונים עלינו

הקוקטיילים שירימו לכם את השנה החדשה. צילום: קראוון מדיה
הקוקטיילים שירימו לכם את השנה החדשה. צילום: קראוון מדיה
12 בדצמבר 2017

תוכן שיווקי | טיב-טעם

מתכונים והכנה: יותם שילה |  צילום: קראוון מדיה
תודה מיוחדת לספייסהאוס 

אנחנו כבר ויתרנו על הרעיון לצאת בערב הסילבסטר. התורים הארוכים, המארחות חמוצות הפנים והאווירה המבאסת הכללית לא נמצאים ברשימת המשאלות שלנו לשנה החדשה. רוצים לבחון את יכולות האירוח שלנו? אין בעיה. מוזיקה וכובעים מנצנצים כבר יש, אנחנו רק צריכים קוקטיילים להרים איתם. ביקשנו מיותם שילה להכין לנו כמה קוקטיילים שווים במיוחד. טעמנו ואהבנו, אז החלטנו לחלוק אתכם את המתכונים. Happy New Drink!

Polmari Levontine

כלי הגשה: הייבול

מצרכים: 
40 מ"ל אוזו פלומרי
30 מ"ל מיץ אשכוליות טרי
40 מ"ל טוניק
5 עלי נענע לקישוט
קרח כתוש

אופן ההכנה: מועכים בכוס גרם סומק, 2 קוביות סוכר ו-2 כפיות מים. מערבבים ומוסיפים את יתר המרכיבים

Polmari Levontine. צילום: קראוון מדיה
Polmari Levontine. צילום: קראוון מדיה

Riga Medicine

כלי הגשה: כוס אולד פאשן (ויסקי)

מצרכים:
15 מ"ל מי דבש
15 מ"ל לימון
60 מ"ל ריגה וודקה
3 פיסות ג'ינג'ר קלוף
קוביות קרח

אופן ההכנה: מערבבים יחד את כפית הדבש וכף המים. מועכים ג'ינג'ר וסחוטים חצי לימון, מוסיפים וודקה ומשקשקים. מוזגים אל הכוס שבתוכה קוביות קרח ומקשטים בלימון ג'ינג'ר ונענע

Riga Medicine. צילום: קראוון מדיה
Riga Medicine. צילום: קראוון מדיה

Meukow Side Car

כלי הגשה: כוס קוקטייל (קופ)

מצרכים: 
45 מ"ל מיוקוב
30 מ"ל ליקר תפוזים
15 מ"ל לימון סחוט

אופן ההכנה: מקררים את הכוס ומשקשקים יחד את כל הרכיבים, מסננים טוב ומוזגים. טיפ: מרחו את שמני קליפת התפוז על שפת הכוס לטוויסט של טעם מעולה

Meukow Side Car. צילום: קראוון מדיה
Meukow Side Car. צילום: קראוון מדיה

Balzmas Ramos Shake

כלי הגשה: הייבול

מצרכים: 
40 מ"ל בלזאם
30 מ"ל גלידה וניל
15 מ"ל שמנת מתוקה
20 מ"ל לימון
10 מ"ל מיץ ליים
1 חלבון ביצה
40 מ"ל סודה

אופן ההכנה: מערבבים את כל הרכיבים בכפית עד להמסת הגלידה. את הנוזל מוזגים לשייקר מלא בקרח ומשקשקים. מסננים להייבול, מוזגים לתוכה סודה ומקשטים בקינמון או נענע

Balzmas Ramos Shake. צילום: קראוון מדיה
Balzmas Ramos Shake. צילום: קראוון מדיה

Antiquary Old Fashion

כלי הגשה: כוס אולד פאשן (ויסקי)

מצרכים:

60 מ"ל ויסקי אנטיקרי
1 קינמון
10 מ"ל נספרסו
2 קוביות סוכר
1 קובייה שוקולד מריר
1/8 תפוז סחוט
קוביית קרח גדולה

אופן ההכנה: מערבבים בכוס גרם קינמון, קוביית שוקולד מריר, 2 קוביות סוכר, חצי מנת
אספרסו ושמינית תפוז סחוט. מסננים לכוס ומוסיפים את הויסקי וקוביית קרח גדולה. מקשטים
בדובדבן ופלח תפוז.

Antiquary Old Fashion. צילום: קראוון מדיה
Antiquary Old Fashion. צילום: קראוון מדיה

לרכישת מותגי האלכוהול וחומרי הגלם למתכונים היכנסו לאתר טיב טעם בקליק