Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שיטת המקל והגלידה: "עלמקל" משגעת את פלורנטין

הגלידה "עלמקל" שנפתחה בפלורנטין ברעש גדול מציעה ארטיקים מושקעים במיוחד, ותעלה לכם פחות מארטיק תעשייתי ממוצע בקיוסק. שווה

עלמקל (צילום: אנטולי מיכאלו)
עלמקל (צילום: אנטולי מיכאלו)
16 ביולי 2015

ליאב פינטו (אקס סו שף בסינטה בר חיפה וטבח בקיטשן מרקט) וגל בקלו – שני חברי ילדות המתגוררים בכרם התימנים – החליטו שהגיע הזמן לייצר ולמכור ארטיקים ביתיים. המתכון הסודי שפיתחו מגיע בכמה טעמים: שוקולד חלב, שוקולד לבן, ריבת חלב, לוטוס, ורדים־ליצ'י ולימון, טונקה עם חמוציות מיובשות, תות ולבנדר ונוגט מפקאן סיני.

שוס. עלמקל (צילום: אנטולי מיכאלו)
שוס. עלמקל (צילום: אנטולי מיכאלו)

יש גם קרטיבים טבעיים העשויים 100 אחוז פרי (למשל מרווה ואננס מיובש); ולטבעונים ארטיק עשוי שוקולד קליבו בלגי מריר (15 ש"ח לארטיק רגיל, 13 ש"ח לארטיק טבעוני). פינטו ובקלו פתחו את החנות שלהם לפני פחות משבועיים, ותושבי שכונת פלורנטין אימצו אותם בחום ובאחד הימים חיסלו את מלאי הארטיקים כבר בשעות אחר הצהריים. בכל זאת, ארטיק ביתי במחיר נמוך ממחירו של ארטיק תעשייתי לגמרי מצדיק את הניסיון.

לעלמקל

נראה נעים. עלמקל (צילום: אנטולי מיכאלו)

נראה נעים. עלמקל (צילום: אנטולי מיכאלו)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!