פותחים שולחן: אירוע מסעדות פתוחות יוצא לדרך

החלה מכירת הכרטיסים לאירוע מסעדות פתוחות שנותן הצצה אל מאחורי הקלעים של מסעדת העיר

אימפריאל בר. צילום: יח"צ
אימפריאל בר. צילום: יח"צ
18 בפברואר 2015

כשהשף יוצא מהמטבח לעשות סיבוב בפלור וללחוץ יד לסועדים זה נחמד, אבל פודיז אמיתיים רק מחכים לרגע שבו יוכלו להסתער על המטבח ולבדוק איך הוא עובד מבפנים. אירוע מסעדות פתוחות נותן הצצה למאחורי הקלעים של עולם המסעדנות המקומי, בהשתתפות שפים, מסעדנים ואנשי מקצוע מהתחום. האירוע, המתקיים זאת הפעם השנייה, משלב עשרות מסעדות, ובמהלכו תוכלו לקבל תשובות לשאלות שתמיד ניקרו בכם: איך מכינים את המנה שאתם הכי אוהבים? איך מגלגלים סושי? ומי גידל את הבייבי סלקים?

בין המפגשים האינטימיים עם השפים תמצאו סדנאות, הדרכות וסיורים רבים: יובל בן נריה ממסעדת טאיזו יערוך סיור במטבח וידגים טכניקות בישול אסייתיות מיוחדות; רן שמואלי יעביר סדנת בישול במטבח הפתוח של קלארו; רועי סופר יעניק בבינדלה שיעור בהכנת המנה הכי אהודה של המסעדה; בננוצ'קה יאפשרו להתנסות בהכנת חינקאלי טבעוני ועוד. כמובן שלא תצאו משום מקום בלי לטעום, לנשנש ולבחון את התוצרים לעומק. וכן, גם לאלכוהול יהיה חלק משמעותי בשלל האירועים, ופודיז ממוקדי מטרה יוכלו לערבב ולשקשק בסדנת הברמנים של בר האימפריאל, בין היתר.

המחיר: 50־300 ש"ח לסדנה.

לרכישת כרטיסים

מסעדות פתוחות 14.3.2015־11, לכל הפרטים