פיל וינזר ובן וטוויל על קצה המזלג

במסעדת התרנגול הכחול יתארחו פיל וינזר ובן וטוויל, ממסעדת The Fat Radish בניו יורק

The Fat Radish. צילום: יח"צ
The Fat Radish. צילום: יח"צ
2 בנובמבר 2015

 

מיום פתיחתה מתפקדת הפאט רדיש, השוכנת במפעל נקניקים לשעבר, כהוט ספוט ניו יורקי עבור אנשי אופנה, אמנות, תקשורת ומוזיקה. ביום בהיר תוכלו להיתקל פה במייקל סטייפ, ג'ף קונץ, ליב טיילר וג'ייק ג'ילנהול. בחמש שנות הפעילות של צמד החברים־שפים־יזמים הבריטיים וינזר את טוויל, הספיקה פאט ראדיש להיבחר לאחת מעשר מסעדות הפארם טו טייבל הטובות בניו יורק לפי "הווילג' וויס". הצמד, שהחל את דרכו במכירת סנדוויצ'ים למשרדים (לפני כן היה טוויל הסו שף של גורדון רמזי), חולש כיום על שלוש מסעדות, בר אויסטרים, חברת קייטרינג יוקרתית וחברה להפקת אירועים ומסעדות פופ אפ. במנות הבולטות שלהם תמצאו קרמבל סלק וגבינת צ'דר; פאי שורש סלרי, שום שחור וגבינת גרויר; וסלט קיסר קייל, אנשובי, בייקון, ביצה וקרוטונים. בתל אביב הם יגישו סלט חם של גזר, אבוקדו, אצות הייג'יקי וקייל פריך וקרמבל סלק ומנגולד עם שקדים קלויים ורוטב בשאמל.

The Fat Radish. צילום: יח"צ
The Fat Radish. צילום: יח"צ

3 שאלות בוערות לפיל וינזור

מהם חומרי הגלם המועדפים עליך?

"עגבניות ודלועים".

איזו מנה אתה הכי אוהב לבשל?

"צלי של יום ראשון".

מהי המסעדה הכי טובה בעולם?

"Sergios Italian בהוואנה, קובה".

שאול בן אדרת, שף התרנגול הכחול: “פאט ראדיש מגישה אוכל בריא, פשוט וכיפי, שמגיע ישר מהשדה אל המסעדה בלי תיווך, אפילו הגזר מוגש עם הקליפה. בנינו ארוחה שהיא הנאה צרופה".

2.11־7.11 בתרנגול הכחול