Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

חושבים קדימה: העובדים במילואים, אז שמחה מגיש פיצה על החוף

בגלל המלחמה הזאת. פיצרייה 180 (צילום דימיטרי פומזן סוכנות קרלה)
בגלל המלחמה הזאת. פיצרייה 180 (צילום דימיטרי פומזן סוכנות קרלה)

"בוטיק 180" הגיש מאכלים קלילים לגולשים קלילים על חוף גאולה, אבל היעדר עובדים אילץ אותו לשנות כיוון, ולהפוך לפיצרייה, מבלי לשכוח את העובדים שבמילואים. "על רצועת החוף התל אביבית לא קיימת אף לא פיצרייה ראויה אחת"

6 בפברואר 2024

הטרנד האיטלקידוהר קדימה במלוא הכוח: לרשימה המתארכת והולכת של מסעדות, פיצריות ומזללות איטלקיות נוספה עוד אופציה לסלייס של גן עדן, כלומר פיצה, ממקום שעד לא מזמן היה בר אוכל. בוטיק 180נפתח לפני כשנתיים וחצי בהוסטל גולשים שבטיילת, ממש מול חוף גאולה. שף אלון ליסי (צ'נטרו) יצר תפריט לכל היום, ובו סלטים, כריכים ודברים שמתחשק לאכול אחרי גלישה (אל תסתכלו עלינו, אנחנו בטטות כורסה), עם כוס בירה ביד. ואז, נו אתם כבר בטח יודעים.

>>רותי ברודו פותחת את בית הקפה שלה, באיחור קל של ½3 חודשים

כמו כל המדינה, גם בוטיק 180 ספג את המכה בשבעה אוקטובר: העובדים גויסו, ולבדו נותר רק הבעלים, המסעדן הירושלמי מעין שמחה, לתחזק את המקום. "חשבנו הרבה על החזרה לפעילות בזמן המלחמה – עם איזה תפריט, באיזה ימים ושעות ובאיזה היקף פעילות. לתפעל עסק כמו בית קפה ובר אוכל, שעובד במהלך כל שעות היום, הפכה להיות משימה קשה מבחינת כוח אדם, אשר גויס כולו בצו 8, נלחם ושומר עלינו כבר כמעט ארבעה חודשים", הוא מספר.

מחווה לעובדים המגויסים. פיצרייה 180 (צילום דימיטרי פומזן סוכנות קרלה)
מחווה לעובדים המגויסים. פיצרייה 180 (צילום דימיטרי פומזן סוכנות קרלה)

כדי לשמר את העסק בחיים בכל זאת, שמחה עשה את מה שעשו רבים וטובים לפניו, ושינה קונספט לפיצריה. "אנחנו אוהבים פיצה ויודעים לעשות אותה. מיותר לציין שעל רצועת החוף התל אביבית לא קיימת אף לא פיצרייה ראויה אחת". לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים ועשרות טעימות, פיצרייה 180 נסגרה על בצק לא נפוליטני ולא רומאי ("אם יצמידו לי אקדח לרקה, הייתי משייך אותו למשפחה שניתן למצוא בכל רחבי איטליה, חוץ מאשר באזורים עם סגנונות ספציפיים") מחמישה סוגי קמחים ומחמצת בת עשר שנים, ורוטב עגבניות סודי.

מחומרי גלם אלה מכינים פיצות קלאסיות, וגרסאות מיוחדות שמוקדשות לעובדים שבמילואים: ספיישל גיא (פפרוני, דבש וצ'ילי מותסס), מאור (פטריות ירדן, קרם פרש ובצל ירוק), עמית (מיקס גבינות מוצרלה, אמנטל, צ'דר וגרוייר) ונתן (בשר סרטנים, גבינת בושה וחלפיניו מוחמץ). המחירים 69 ש"ח לפיצה מרגריטה, 8 ש"ח לתוספת טופינגז לחצי מגש (זיתים, תירס, פטריות ועוד). עבור הפיצות המיוחדות תשלמו 89 ש"ח, ושמחה מבטיח לפחות ספיישל אחד בכל רגע נתון.

ספיישל גיא, פיצרייה 180 (צילום דימיטרי פומזן סוכנות קרלה)
ספיישל גיא, פיצרייה 180 (צילום דימיטרי פומזן סוכנות קרלה)

הפיצרייה החדשה תיפתח ביום חמישי (8.2) למשלוחים בלבד באמצעות וולט, כאשר לקראת הקיץ הבר ישוב לפעול ותוכלו לרדת לחוף עם דרינק ופיצה ביד. ובואו רגע נודה באמת – כל מה שאתם רוצים כרגע זה שהזוועה הזו תיגמר, וכולנו נוכל לחגוג בחוף, עם דרינק ופיצה ביד.
יונה הנביא 2, א'-ש', 12:00-חצות

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!