Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מהפכה במטבח: השף תומר טל מסיים את דרכו במסעדת ג'ורג' וג'ון

שף תומר טל בפעולה (צילום: שלומי יוסף)
שף תומר טל בפעולה (צילום: שלומי יוסף)

אחרי שש שנים בהן הפך את המסעדה שבמלון דריסקו לאחת היוקרתיות בישראל, השף המוערך הודיע היום (ד') כי הוא עוזב את המסעדה, ויוצא לדרך חדשה. זה אומר שיש לכם עד סוף נובמבר כדי לטעום את הארוחה שהכניסה אותה שוב ושוב (ושוב) לרשימת 50 המסעדות הגדולות במזרח התיכון

18 בספטמבר 2024

לאחר שש שנים שכללו ביקורות מהללות והישגים מקצועיים רבים, השף תומר טל מסיים את דרכו במסעדת "ג'ורג' וג'ון", כך הודיע היום (ד')בפוסט https://www.instagram.com/p/DADmqklI1y4/?img_index=1שפרסם בחשבון האינסטגרם שלו. "אני איש של תוכניות לטווח הארוך, ותמיד התמדתי לאורך שנים", כתב טל בפוסט. "התוכנית, לשמחתי הרבה, התארכה בג׳ורג׳ וג׳ון והיא המשיכה להסב לי אושר וגאווה. ועם זאת, לאחר 6 שנים אסיים את דרכי במלון והמסעדה שהיו לי לבית שני".

>>קרב הפניני הגדול: דוכן חדש מציע להרכיב את פנינו החלומות שלכם https://timeout.co.il/%d7%90%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%a0%d7%99/

טל ישאר במסעדה עד ה-1 בדצמבר, אם כי לא חלק את עתידו המקצועי, וטרם ידוע מי צפוי להחליף אותו במסעדה. מסעדת ג'ורג' וג'ון הוקמה במלון דריסקו שבמושבה האמריקנית ביפו ב-2018, ומאז עשתה לעצמה שם כאחת ממסעדות היוקרה הטובות בישראל. כך חשב מבקר המסעדות עודד קרמר כשביקר שם בקיץ 2022ונתן למסעדה חמישה כוכבים https://timeout.co.il/%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%92-%D7%95%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA/, וכך גם חשבו ברשימת 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון TOP50 של סן פלגרינו, שם הופיעה המסעדה שלוש שנים ברציפות.

עוזב את העמדה. שף תומר טל ממסעדת ג'ורג' וג'ון (צילום אמיר יעקובי)
עוזב את העמדה. שף תומר טל ממסעדת ג'ורג' וג'ון (צילום אמיר יעקובי)

"ג׳ורג׳ וג׳ון הייתה עבורי לעוד ילדה מיוחדת שבה השקעתי את כל מעודי", כתב טל בפוסט. "לימים הלכה ג׳ורג׳ וג׳ון והתברגה בפסגת הקולינריה המקומית ואף חצתה יבשות, הגעתי איתה לשיאים יוצאי דופן, היינו יחד על במות מכובדות וחווינו רגעי אושר וסיפוק אין סופיים, הגשמתי את החלום שלי, חידדתי את עצמי בתור טבח ושף יוצר, מיקדתי את החזון שלי סביב אוכל ואירוח", כתב, וחתם את הפוסט בהבטחה כי "בזמן הנותר נייצר חגיגה של אוכל ואירוח מכל הזמנים של המסעדה".

מטעם מסעדת ג'ורג' וג'ון נמסרה ההודעה כי "לאחר 6 שנים של מסע קולינרי משותף ומשובח, ששיאו בהישגים מקומיים ובינלאומיים יוקרתיים ומרגשים, ג'ורג' וג'ון ותומר טל מסיימים את המסע המשותף. עד הפרידה ב-1 בדצמבר ג'ורג' וג'ון תמשיך לפעול בניצוחו הקולינרי של תומר, ובמהלך חודש נובמבר נקיים ארוחות מיוחדות ואירוע פרידה מתומר היקר. אנחנו מבקשים להודות לתומר על 6 שנים מרתקות וטעימות, ובטוחים בהצלחתו העתידית".

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup