איפה הביף? הדיל הבשרי המשתלם בעיר מצא מקום קבוע בשרונה מרקט

האחים לגזיאל, בעלי רשת הקצביות "מיטמן", כבר שברו את השוק עם פופ אפ של בשרים בגריל במחרים שלא ראינו המון שנים. עכשיו נצטרף לשפשף את העיניים שוב, כי הזמני הפך לקבוע ויש מקום לקנות סטייק 300 גרם אנטריקוט עם כל התוספות בפחות ממאה ש"ח. עזבו שטויות, הכירו את BEEF
בין כל הנושאים הבוערים שתופסים את סדר היום הציבורי, לא נשאר הרבה מקום ליוקר המחייה. אלא שחשבון הבנק המצטמק שמעסיק אותנו, הצרכנים, נוגע גם למסעדנים, שמחפשים דרכים להוזיל עלויות. האחים לגזיאל, בעלי רשת הקצביות "מיטמן", משתייכים למגזר הממוזל ששולט בשרשרת הייצור לכל אורכה – מחומר גלם ועד לתוצר הסופי. לכן הם יכולים להציע סטייק וצ'יפס ולהחזיר עודף משטר של לאה גולדברג, מבלי להתפשר על איכות.
>> באהבה: 7 מקומות שנפתחו בת"א על ידי עולים חדשים מרוסיה ואוקראינה
התפריט פשוט ומנצח: STEAK & CHIPS – סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם עם צ'יפס או שעועית ירוקה, סלט קולסלואו ורוטב הבית ב-99 ש"ח; וסינטה 300 גרם עם אותן תוספות ב-89 ש"ח. מגש זוגי שמחירו 205 ש"ח יקנה לכם אנטריקוט ושייטל (300 גר), נקניקיות אסאדו וקבבים מתוצרת בית עם צ'יפס ושעועית ירוקה, קולסלואו, קלחי תירס מתובלים ורוטב הבית – ארוחה שיכולה להספיק גם לשלושה.

מותג הפאסט פוד החדש BEEF ממוקם צמוד לאטליז הנוצץ של מיטמן בשרונה מרקט. בעבר ערכו כאן הלגזיאלים פופ אפ של בשרים בגריל במחירים שוברי שוק, שמתאפשרים בגלל נפח עסקים גדול (שיווק בשר למסעדות, שפים ואולמות אירועים יוקרתיים). כעת הם הופכים את הזמני לקבוע עם "מהקצב לצלחת" – קונספט "רזה" שחותך עלויות.

"מהפופ אפ למדתי את הכוח של פשטות שעשויה טוב. אנשים לא תמיד מחפשים משהו מתוחכם. הם רוצים טעם חד, ביס מספק, משהו שהם מבינים מיד ומתחברים אליו. הסטייק והצ’יפס נתנו את זה בדיוק והשעועית הירוקה סגרה את הפינה. כשראינו את ההייפ, את כמות השיתופים ואת הלקוחות החוזרים, הבנו שזה לא טרנד רגעי", אומר עומר לגזיאל, מבעלי העסק המשפחתי.

הבשר מגיע ישירות מהאטליז, עובר למכונת צלייה משוכללת ומגיע ישירות לצלחת (חד"פ מתכלה), ללא פערי תיווך ומלצרים שצריך להשאיר להם טיפ. הלגזיאלים בטוחים שיש להם ביד בוננזה, ועל כן סניפים נוספים צפויים להיפתח במקומות נוספים בארץ ובחו"ל. "הבנו שכדי להישאר נגישים, המקום צריך לדעת לשלב בין מינימליזם לאיכות. לקחת חומר גלם טוב ולהפוך אותו לפאסט פוד מנצח זהו בדיוק הדי.אן.איי של Beef". ועם מוצר מנצח בתמחור שמצליח לנסח מחדש את חוקי המשחק, כבר אפשר להמר שיש פה פוטנציאל לאקזיט הישראלי. כלומר, עד שהם יגלו שבחו"ל קשה יותר להתחרות במחירים.
קלמן מגן 3 (שרונה מרקט) תל אביב, ראשון-חמישי 11:30-22:00, שישי 11:30-15:30, שבת סגור