תתחילו לעבוד על זה ותוכלו לאכול במסעדת השף הזאת עוד 9 חודשים

השף תומר טל, המוח והידיים שמאחורי ג'ורג' וג'ון המעולה, יוביל מסעדה כשרה חדשה ומסקרנת בשם Nina. הקאץ': כדי לאכול בה תצטרכו ללדת. מלון הבוטיק ליולדות בייבי ליס משדרג את עצמו במסעדה שלהגיד עליה "מפנקת" זה קצת מעליב
לאכול את המנות שיוצאות תחת ידיו של השף תומר טל זה תמיד תענוג, כפי שהוכח שוב ושוב בג'ורג' וג'ון שבהובלתו, אבל לאכול אצלו מיד אחרי שהוצאת מהגוף שלך יצור חי ונושם וצורח? זה חלום שעד כה היה רחוק והזוי ומעתה הוא מציאות. תכירו את NINA (הם מתעקשים שם על האנגלית), מסעדה כשרה (!) חדשה בהובלתו של השף המוכשר, שכדי לאכול בה תצטרכו ללדת.
>> קרואסון שטוח: טרנד הטיקטוק שמועך את המאפה הגיע לתל אביב
Nina דנן נפתחת במלון הבוטיק ליולדות "בייבי ליס", שנפתח לאחרוה מחדש לאחר שיפוץ מקיף שנועד לשדרג את מפלס הבוטיקיות שלו ולהציע חוויית וולנס מקיפה לפני ואחרי הלידה, בדגש על שירות ברמה של חמישה כוכבים. פתיחת המסעדה היא חלק מהשדרוג הנ"ל, ובמסגרתה יצר תומר טל תפריט כשר לראשונה בקריירה שלו, המתבסס על המאכלים שעליהן חולמות אימהות כל הדרך ללידה (כלומר, דגים נאים וגבינות בשלות).

התפריט במסעדה כולל מנות כמו ריזוטו ירוק עם קרם מתבשיל סלרי ואפונה וגבינת פרמז'ן; שיפוד סלמון טנדורי סטייל עם אורז זעפרן ויוגורט לימוני; סשימי דג ים עם בזיליקום סגול ויוזו, ויניגרט סלקים ושמן זית; פילה לברק צרוב על הפלאנצ'ה עם ירוקים משתנים מוקפצים במחבת; וגם יציאות תומר-טליות כמו קציצות עדשים ברוטב חורשט סבזי. התפריט הורכב בשיתוף התזונאית הקלינית רחלי נוימן, על בסיס מנות חומרי גלם מקומיים ובהתאמה לכל אחת ואחד, כולל מנות טבעוניות, מנות ללא גלוטן ומנות מיוחדת ללא לקטוז.

עבור תומר טל זוהי הרפתקה נדירה למדי מחוץ למטבח של ג'ורג' וג'ון, המסעדה המצוינת במלון דריסקו שבמושבה האמריקאית ביפו, איתה זכה לאחרונה בתואר "המסעדה הטובה בישראל" בדירוג 50Best של המסעדות הטובות במזה"ת, ונחשב לאחד המועמדים הבכירים בארץ לקבל כוכב מישלן אם ביום מן הימים יחזרו לכאן תיירים שיצדיקו את הוצאת המדריך. מסעדת Nina תהיה פתוחה לאורחי המלון בלבד בהרשמה בראש, אבל אם תתחילו לעבוד על זה עכשיו – 9 חודשים ואתם שם.
>> NINA, מלון היולדות בייבי ליס, וייצמן 14. עוד פרטים כאן