מקודם

NG בר בשר, נווה צדק – לקרניבורים רומנטיקנים במיוחד

פרות קדושות: הנתחים שמנמנים וגדולים, תהליך היישון איטי ואיכותי וארוחת הברברים תזכיר לכם שמותר ואף רצוי לשחק באוכל.

נתחים לרעבים במיוחד. אנג'י בר. צילום: שי הנסב
נתחים לרעבים במיוחד. אנג'י בר. צילום: שי הנסב
3 בפברואר 2020

לוקיישן:

נווה צדק הפוטוגנית.

ויז'ן:

מסעדת בשר רומנטית עם מוניטין של 17 שנה.

בתפריט:

נתחי פורטר האוס, פריים ריב וטומהוק במשקלים גדולים שעברו תהליך יישון אקסטרים dry aged.

כבר הצענו לבוא רעבים?. אנג'י בר. צילום: שי הנסב
כבר הצענו לבוא רעבים?. אנג'י בר. צילום: שי הנסב

בספיישלים:

ארוחת ברברים שנערכת אחת לחודש, בה לא תצטרכו להשתמש בסכין ומזלג אלא להשתולל בגרזנים וסכינים תוך זרימה קבועה של נתחים, יין ובירה למרכזו של שולחן אבירים.

וייב:

קרניבורים אנינים שלא מתפשרים על הסטייק שלהם.

קהל:

אוהבי בשר מכל הסוגים.

גם הבטחנו רומנטיקה. צילום: שי הנסב
גם הבטחנו רומנטיקה. צילום: שי הנסב

למה דווקא סטלה ארטואה?

"מוגשת צוננת וצלולה בכוס גביע גבוהה ששומרת על הטמפרטורה שלה ומלווה מעולה את מגוון המנות במקום".

ליד הסטלה ארטואה:

מנת דליקטסן: קולד קטס של בשר מהמעשנה, פרוסות אנטריקוט דקיקות וקרות ורוטב חרדל ביתי.

בואו לבקר:

בימים א'-ה' החל מ-18:00 בערב ועד אחרון הלקוחות, ביום שישי החל מ-16:00 ועד אחרון הלקוחות ובשבת לא נחים וכבר ב-12:00 יחלו להגיש לכם את מיטב הנתחים.

פייסבוק | אינסטגרם