טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
מעבד מזון באן מי, אסיה. צילום: רן בירן

מעבד מזון: כריכי הבאן מי המופלאים של לילך רווה הם הצד הטעים של הקולוניאליזם הצרפתי

כריכי הבאן מי* הווייטנאמים שמכינה לילך רווה במסעדת אסיה מזכירים את הרזומה שלה כסו שף בכתית: הטכניקה הצרפתית היא רק נקודת...

מאת אלון הדר 26 בדצמבר 2018

המסעדה האסייתית הטובה ביותר בתל אביב

אסיה, בית תאילנדי, האנוי, התאילנדית בסמטת סיני, טאיזו, לונג סנג, מונאר, ניטן תאי, פיפיז, צפרה: מי תיבחר למסעדה האסייתית הטובה ביותר?...

מאת מערכת טיים אאוט 20 ביוני 2019
אסיה. צילום: אנטולי מיכאלו

אסיה הגדולה: לילך רווה על השאיפות במסעדה החדשה

השפית לילך רווה טיילה באסיה, למדה בישול מהמקורות (כולל התמחות בנאם התאילנדית) והביאה את כל מנעד הטעמים והמרקמים שנחשפה לו למסעדה...

מאת שירי כץ 31 בינואר 2017
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!