Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

החנות של לואיז

כתבות
אירועים
עסקאות
פאולנר סלבטורדיי בביר גארדן (צילום: אנטולי מיכאלו)

מסיבת בירה בווארית בביר גארדן – ועוד חדשות קולינריה

מסיבת בירה בווארית בביר גארדן – ועוד חדשות קולינריה

מסיבת קאנטרי וגלידת וויסקי בבוזה, תפריט משלוחים מוזל באקיקו סושי בר, שוק לילה בשרונה מרקט ועוד חדשות קולינריות

פאולנר סלבטורדיי בביר גארדן (צילום: אנטולי מיכאלו)
פאולנר סלבטורדיי בביר גארדן (צילום: אנטולי מיכאלו)

ללקק ברבן

גלידריית בוזה, שירדה לתל אביב ממעלות תרשיחא, מפורסמת בעיקר בזכות טעמי גלידה מיוחדים (היוש גלידת קשיו עם טופי מלוח) וגביעים יוצאי דופן (שלום לך וופל תבלינים) שפותחו על ידי הקונדיטורית מיכל בוטון. כדי לחגוג שישי שמשי, בבוזה החליטו להקדיש את הצהריים לדרום ארצות הברית בשירי קאנטרי ובגלידת וויסקי. על המוזיקה תהיה אחראית להקת המוטיז שתנגן שירים ממיטב המסורת של מועדני ההונקי טונק בנאשוויל וטנסי. על הצד הקולינרי אחראים אדם זיו ועלאא סויטאת שרקחו במיוחד לאירוע גלידות ברבן שיחולקו לחוגגים. "מי שיאכל מהגלידה ללא כל ספק יהיה עליז מאוד", מספר זיו. "עם גלידות וסורבטים שיגיעו ל־20 אחוז אלכוהול אין אחד שלא ירקוד לצלילי הקאנטרי. ככל הנראה נשדך לגלידות גביעי שוקולד מלוח להשלמת החוויה". אם מעולם לא חווינו האנג־אובר מגלידה, זה נשמע כמו הזמן הנכון להתחיל.

קאנטרי וגלידת וויסקי,גלידת בוזה.שישי (26.2) 14:30 עד שהלהקה תפסיק לנגן

[tmwdfpad]

גלידה בוזה (צילום: אנטולי מיכאלו)
גלידה בוזה (צילום: אנטולי מיכאלו)

בהילות יפנית

אקיקו סושי בר, המורכב משני הסניפים המצוינים של אקיקו בן צבי (שמביאה באופן אותנטי את הטעמים העזים של דרום יפן לתל אביב), החלו להציע שליחויות בעזרת אתר האינטרנט שלהם. זה אומר שעד סוף החודש מחירי הסושיבאקיקו שרונהנמוכים ב־30 אחוזים מהמחיר הרגיל: אגדאשי טופו (31 ש"ח), קליפורניה רול (4 יחידות ב־27 ש"ח), סשימי סאקה סלמון (25 ש"ח). ויש גם קומבינציות וסתם מנות מופלאות, בעיקר מנות ילדים, שגורמות לחשק עז לחזור לילדות ולהתחנן בפני אקיקו שתאמץ אותנו: מפיש אנד צ'יפס יפני (24 ש"ח) עד בנטו בוקס מעוצבות להפליא עם סושי, טמאגו ושות'.הסניף הרמת אביבי של אקיקומציע גם הוא שליחויות לצפון תל אביב ואפילו לרמת השרון, אך ללא ההנחה. חברת ריצ'קיד שבנתה את האתרים לסיטארה, ברנז'ה, פיש שופ, פרונטו ונוספים, הרימה אתר עם צילומים שכיף לשטוף בהם את העיניים. היינו ממליצים לריצ'קיד להרגיע קצת עם המוזיקה באתר, בכל זאת אי אפשר שכל יושבי הקיוביקלס השכנים יידעו שאנחנו בודקים מה נזמין לארוחת צהריים כבר בתשע בבוקר.

לאתר של אקיקו

אקיקו סושי בר (צילום: דן פרץ)
אקיקו סושי בר (צילום: דן פרץ)

לידיעת הקוראת מיכל צפיר

החנות של לואיז היא רשת מעדניות חדשה הנפתחת בהדרגה בתוך רשת קפה לואיז. בכל פעם שאתם מארחים את האחיינית הטבעונית שלכם או מחפשים פתרון לארוחה ללא גלוטן, תוכלו לערוך מסע רכישות זריז בחנות של לואיז, שהפיילוט שלה כבר פעיל ברמת השרון. בשם הבריאות תוכלו לרכוש פה לחמי שאור משיפון וקמח מלא, ממרחים המכילים שמן זית וחומרים טבעיים בלבד (בהם ממרחי זיתים ורוזמרין, ממרחים מתוקים, טחינה, קונפיטורות וממרח חלבה שקדים או אגוזים), עוגיות מקמח מלא וקמח כוסמין ומלוחים. יש גם מבחר מוצרים ללא גלוטן כגון אלפחורס טחינה וסילאן, מתוקים טבעוניים ובהם בראוניז ושטרודל טבעוני, גבינות צאן ואוכל מבושל שאפשר לקחת הביתה: מרק (35 ש"ח לליטר), לביבות טבעוניות (20 ש"ח ל־5 יחידות), סלמון (30 ש"ח ל־180 גר'), קינוח טפיוקה ופירות יבשים (40 ש"ח לליטר) ועוד. הבנתם לאיזה כיוון לואיז הולכת. אי אפשר את זה בבריא יותר.

החנות של לואיז,קפה לואיז

החנות של לואיז (צילום: שרית גופן)
החנות של לואיז (צילום: שרית גופן)

מרוששים אך מאושרים

בשרונה מרקט מיפו את הגנים של הבליינים המקומיים והבינו שהכי חביב עליהם הביטוי "על חשבון הבית". לפיכך מידי שלישי וחמישי ייערך ה"נייט מרקט" שיציע למבקרים בשוק מנות במתנה או בהנחה, וקוקטיילים שיימכרו רק בשעות הנייט מרקט, צ'ייסרים חינם ועוד דילים אטרקטיביים. כדי לייצר אווירה הולמת האורות יעומעמו ודי־ג'יי ישלהב את התיאבון בעזרת הסאונד. שגב יחלק מיני סלט נבטים, סלט וייטנאמי או טעימות מרק לכל מי שירכוש מנה כלשהי, פישופ יציעו קוקטייל ב־35 ש"ח במקום ב־49 ש"ח, זה סושי יקמבנו עסקה של ארוחת באן ושליש בירה (35 ש"ח), מיטוויין יחלקו צ'ייסר של וודקה אבסולוט לכל מי שיקנה בקבוק יין, פורל הדן יתדלקו בצ'ייסרים את הסועדים, ועוד מבצעים והנחות שיגרמו לכם לחזור הביתה שבעים, שתויים ומרוששים, אבל מאושרים.

שרונה מרקט

שרונה מרקט (צילום: מירי ביטון)
שרונה מרקט (צילום: מירי ביטון)

תפנית בתענית

פסטיבלים, חגיגות ומסיבות רחוב מתקשרות אצלנו באופן אוטומטי לקיץ, ולכן לא תמצאו הרבה אטרקציות כאלה בחודשי החורף. באירופה לעומת זאת, עונת פסטיבלי החורף בשיאה, ומה שטוב לאירופאים יעבוד גם אצלנו: במקביל לחגיגות הסלבטורפסט, אחיו הקטן של האוקטוברפסט ממינכן, תיערך בביר גארדן שבמתחם שרונה מסיבת בירה בווארית מסורתית. ברוח אותה המסורת חוגגי הפסטיבל שותים בירת דאבלבוק כפי ששתו הנזירים במנזר סנט פרנסיס מפאולה במינכן כדי לשרוד ימי תענית שבהם נמנעו מאוכל. במסגרת חגיגות הפסטיבל בארץ החליטה מבשלת פאולנר להשיק את סלבטור – בירת דאבלבוק מסורתית עם 7.9 אחוזי אלכוהול (לעומת 5 אחוזים בבירות לאגר), סוג של דאבל לאגר הנחשבת למשקה חזק וכבד בהשוואה לבירות היומיומיות.

על הצד הקולינרי אחראי השרקוטייר אלן טלמור בשיתוף הביר־גארדן ורשת נקניקיות פרנק. יחד הם הרכיבו תפריט נקניקיות ברוח הפסטיבל ובהתאם לבירה החזקה: קאריוורסט בליווי רוטב קארי, בצלים ותפוחי אדמה (39 ש"ח), ברטוורסט מסורתיות עם שוקרוט, פירה ומבחר חרדלים (76 ש"ח), נקניקיית טלה עם קרם חמוציות בניחוח קינמון, שעועית ירוקה, ברוקולי וקייל (64 ש"ח), נקניקיית ציידים עטופה בבצק עלים עם קרם שומר ותפוזי דם (59 ש"ח) ונקניקיית XXXL בתוך לחמניית בריוש עם חרדל מתוק וצ'יפס ביתי דק דק (51 ש"ח). תוכלו למצוא גם מגש שחיתות שכולו מיקס נקניקיות הבית עטופות בירקות הגינה (209 ש"ח).

פאולנר סלבטורדיי,ביר גארדן.שישי (4.3) 10:00־15:00

פאולנר סלבטורדיי בביר גארדן (צילום: אנטולי מיכאלו)
פאולנר סלבטורדיי בביר גארדן (צילום: אנטולי מיכאלו)

לסחוט מחמאות

ההדרים עכשיו בשיאם, וברשת הגלידריות וניליה מנצלים את ההזדמנות כדי לסחוט מהם את כל המיץ. השף־גלידאי איתי רוגוז'ינסקי הכין סורבה יוזו ממיץ ומקליפה של יוזו צהוב בשל מעמק חפר; גלידת שמנת עם שמן ברגמוט וקליפת ברגמוט, פרי ההדר האיטלקי, מסוכרת בכבישה קרה; גלידה מריקוטה טרייה של משק יעקבס עם מרקחת הדרים מתפוזים, לימון, מנדרינה ומליסה; גלידת שוקולד תפוז משוקולד חלב עם מיץ תפוזים טרי ונגיעות קליפות תפוז בארומה ומרירות מעודנת; סורבה מנדרינה שמופק מזן סיציליאני; פאי לימון עם בצק חמאה עשיר בקרם לימון נימו; סורבה אשכוליות אדומות־ורודות עם ליקר עשבי קמפרי (מ־12 ש"ח למנת ילדים עד 88 ש"ח לק"ג). להביא את גלידות ההדרים לאירוע ולסחוט מחמאות.

ספיישל הדריםבווניליה,כל הסניפים

חגיגת הדרים בגלידה וניליה (צילום: בועז לביא)
חגיגת הדרים בגלידה וניליה (צילום: בועז לביא)

בריא ביג טיים

בוקר בריא ביג טיים או בוקר בריא בקטנה? במשק ברזילי החליטו לאפשר ללקוחות לבחור בין ארוחות הבוקר הטבעוניות העשירות של חביתת חומוס ושות' או פנקייק מקמח מלא שמחייבות זמן פנוי ללעיסה, לבין ארוחות קטנות חדשות של מאפה שמרים קינמון, שקדים, או שוקולד (22 ש“ח). עוד בתפריט הבוקר החדש: עוגיית שומשום מלאה הפתעות וללא גלוטן (16 ש"ח), לחמניית שיפון עם סביח טבעוני עשוי חביתת חומוס וגבינת סויה או עם אבוקדו ונבטים (28 ש"ח), לחם פאנג'בי עם גוואקמולי וירקות (30 ש"ח) וסנדוויץ‘ טף וגרעינים ללא גלוטן (28 ש“ח). כל הארוחות הקטנות מוגשות עם קפה, שאפשר כמובן להמירו בחליטת תה, שוקו או צ‘אי תבלינים תוצרת המשק ו/או לגוון בסוגי החלב הבאים: אורז שקדים אורגני, סויה אורגני, שיבולת שועל ולמי שהולך על הקצה – חלב פרה.

ארוחות בוקרבמשק ברזילי

תפריט בוקר חדש במשק ברזילי (צילום: אפיק גבאי)
תפריט בוקר חדש במשק ברזילי (צילום: אפיק גבאי)

השקד בורח

גם אתם תמיד חלמתם להרגיש בורגנים אמיתיים, לעבור להרחבה של קיבוץ ולהשתתף בתחרות אפיית עוגות שקדים, כשברקע מטעי השקדייה פורחים מכל כיוון? זו בדיוק ההזדמנות שלכם. קיבוץ מגל במועצת האזורית מנשה (רק 50 דקות מהעיר, תירגעו) מזמין את הציבור להשתתף במירוץ השנתי במטעי השקדים, בין השקדיות הפורחות. בתפריט: מסלולי ריצה, פיקניק, השקה של מארז ואקום חדש של שקדים שאמור לשמר את טריותם ואת טעמם כאילו נקטפו זה עתה, ביקור בבית הבד הקיבוצי שמציע שבעה זנים של שמן זית ותחרות עוגת השקדים הטעימה ביותר בשיפוטה של נוף עתמנא ("מאסטר שף").

מירוץ השקד 2016, קיבוץ מגל, שבת (27.2) 9:00־14:00.לפרטים נוספים

מירוץ השקד בקיבוץ מגל (צילום: הדס ניצן)
מירוץ השקד בקיבוץ מגל (צילום: הדס ניצן)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

מסיבת קאנטרי וגלידת וויסקי בבוזה, תפריט משלוחים מוזל באקיקו סושי בר, שוק לילה בשרונה מרקט ועוד חדשות קולינריות

מאתשירי כץונועה רוזין25 בפברואר 2016
סילבסטר במקס ברנר. צילום: אלירן ניסן

מסיבות בראנץ' בבנדיקט ועוד חדשות קולינריה

מסיבות בראנץ' בבנדיקט ועוד חדשות קולינריה

משלוחי סלסלאות פיקניק, עסקיות צהריים חדשות במשייה וחורף חם וסוכרתי במיוחד במקס ברנר, בוטיק סנטרל ווניליה

סילבסטר במקס ברנר. צילום: אלירן ניסן
סילבסטר במקס ברנר. צילום: אלירן ניסן

יש להם ביצים

ברגהיין מתפרץ מתוך ביצים עלומות – זה מה שצפוי במסיבות הבראנץ' החדשות שהגתה קבוצת בנדיקט. המסיבות ייפתחו בשעות הבוקר המאוחרות בארוחה בישיבה ויסתיימו מאוחר בלילה. המוזמנים יגיעו אל אולם גדול, מעוצב לפי נושא מסוים, וייהנו מארוחה שמוגשת למרכז השולחן. סביבם יתקיימו מופעי קברט ואקרובטיקה מרהיבים של בורדל טוטאל, וברקע תתנגן מוזיקה על ידי הדי.ג'ייז המובילים בארץ ובעולם. בליין המסיבות הקרוב יתארח די.ג'יי טרנובה שיגיע מברלין.

אם עדיין לא הבנתם במה מדובר, קבלו הסבר מיאיר קינדלר, מבעלי רשת בנדיקט: "בטרנד מסיבות הבראנץ' נתקלנו כשבילינו בניו יורק, במסעדה בשם Bagatelle, שהרימה מופע עוצר נשימה שהשתלב עם האוכל ונרקם בו. זה היה אירוע שקשה לשכוח. זה צעד אחד פרוע, צעיר וסקסי יותר מארוחת הבוקר הסטנדרטית".

אל מותג ארוחת הבוקר חובר בר הקיץ הבוסתן, אשר אחראי על האלכוהול במסיבות בשיתוף מותג השמפניה Moet Chandon (187 ש"ח לארוחה ולמסיבה. 75 ש"ח למסיבה בלבד). בקיצור, נבין סוף סוף איזה טרק מלהיט את הביצים.

מסיבת בראנץ' של הבנדיקט, מועדון רדינג 3 נמל תל אביב, 2.1; מסיבה נוספת תתקיים ב־6.2 באותו מקום. להזמנות: 2357272־054

בנדיקט בראנץ' פארטי. צילום: רועי גרינברג
בנדיקט בראנץ' פארטי. צילום: רועי גרינברג

משאית ושמה תשוקה

רכבת תחתית עדיין אין בתל אביב, אבל שוק של פוד טראקס נחת במפתיע על הגג של גן העיר. בשבת (26.12) תתקיים בהפקת קבוצת נוקס street food party לציון הפתיחה הרשמית של הקנטה (שטרם נחגגה) וחגיגת יום ההולדת הלא מגלומנית בעליל של דן נפתלי, אחד הבעלים. המסיבה תכלול יריד משאיות אוכל ahחולק למתחמים: מתחם ובו ביר גארדן עם נקניקיות מינכן בלחמנייה לצד בירת פאולנר; מתחם הזו ביזו, שבו יוגשו כנפי בבופלו של השף דיוויד פרנקל לצד בירת היינקן מהחבית; ומתחם יין של הקנטה ויינות הגולן שבו יוגשו מנות של השף ירון מלכה – קנטה בורגר, קבבוני דגים צרובים בגריל בפיתה ו־KANTA WEDGES (פלחי תפוחי אדמה פריכים בפפריקה מעושנת, איולי עגבניות שרי ובזיליקום). במתחם הרביעי תוכלו למצוא את הבר השכונתי של רובי ומנדלימוס עם שלל של פיצות ונאצ'וס לאירוע, וכן בירת גולדסטאר ומשקאות נוספים. בזמן האירוע תוצג יצירת וידיאו ארט על קיר מרכז עינב לתרבות, ותתקיים הופעה חיה של להקת גארדן סיטי מובמנט. שוק פרחים אירופי יצוץ בבר הפנימי של הקנטה, שבו תהיה עמדת שזירת פרחים וקוקטיילים פרחוניים על בסיס מרטיני. תוכלו להזמין מקום לכל אחד מהמתחמים בפייסוש. תודו שהעיר הזאת לא מפסיקה להפתיע אתכם.

street food party, הקנטה, אבן גבירול 71, גג גן העיר, שבת מ־18:00

Street Food Party בקנטה
Street Food Party בקנטה

עוגות של מלכים

כיאה לפטיסרי צרפתי באמצע הלבנט, בוטיק סנטרל מתאים עצמו למגמה העולמית ומתקשט לכבוד השנה החדשה. כדי לחגוג את ראשית 2016 כמו שצריך, הרשת מציעה מגוון עוגות, עוגיות, מאפים ופטיסרי חגיגיים שיתאימו לחגיגות סוף השנה. בקינוחים המיוחדים: גאלט דה רואה – "עוגת המלך" שבה מתחבא שקד מצופה שוקולד לבן שיזכה את מי שימצא אותו בתואר מלך הערב. העוגה מורכבת משכבות של בצק עלים, קרם שקדים עשיר וכתר מלכות מוזהב ביבוא מפריז (89 ש"ח). עוגת בוש דה נואל – הקינוח המזוהה ביותר עם חג המולד. רולדה המקושטת ומעוצבת כבול עץ בטעמים שונים: מוס שוקולד מריר במילוי קרם ברולה ובציפוי שוקולד מריר או מוס וניל ופסיפלורה בציפוי שוקולד לבן (108 ש"ח). פריזייה – עוגת תותים המורכבת מביסקוויט מקורמל ותותים בקרם פטיסייר (69 ש"ח); קיפוד שוקולד מריר – מוס שוקולד מעוטר בקוצי שוקולד (24 ש"ח לעוגה אישית, 108 ש"ח לעוגה גדולה).

איך אומרים?! אל תיגעו לנו בשקד המולבן.

סניפי בוטיק סנטרל

סילבסטר בבוטיק סנטרל. צילום: חגית גורן
סילבסטר בבוטיק סנטרל. צילום: חגית גורן

טיפול שורש

משייה, המסעדה של השף יוסי שטרית וקבוצת קיטשן מרקט, נפתחת לעסקיות צהריים. נכון שהאווירה השורשית של המסעדה משדרת צורך להתחרמן מכל פקעת, אבל בשורה התחתונה האוכל מקומי וטרי, וזה עובד. עכשיו נוספו לארוחות הבוקר גם עסקיות צהריים. בעקבות ההצלחה של קונספט ארוחות הבוקר, שמבוססות על בופה מגוון, עסקיות הצהריים מציעות שני מסלולים:

המסלול הראשון – בופה צהריים – הכולל בטטה (בייבי בטטה, קרם פרש, ויניגרט דבש ופיסטוק קלוי); קישוא בלאדי (קישואים קטנים עם קרמבל תבלינים ופרמזן); סלט עוף וקייל עם טבולה פריקי דק, בוטנים גרוסים, בצל ירוק, נענע וסחוג; סלקים צבעוניים צלויים וויניגרט דבש. המסלול השני – בופה עם מנה עיקרית לבחירה: חצי עוף עשוי בטאבון עם תמרינדי בהרט, בורגול, בצלים שרופים ועלי קייל; מוסר ים על הפלנצ'ה עם פטריות צרובות, קרם תרד ובצל ירוק; ניוקי תפוחי אדמה עם פורצ'יני, שמפיניון, יין לבן ופרמזן (98־132 ש"ח במסלול המנה העיקרית, 78 ש"ח במסלול הבופה). בכל מקרה תצאו הביתה מפוטמים ומחויכים.

עסקית צהרייםבמשייה, ראשון־חמישי 12:00־16:00

עסקית במשייה. צילום: דן פרץ
עסקית במשייה. צילום: דן פרץ

לא קופאים על השמרים

אם מזג האוויר הצונן העלה לכם את סף ההשתוקקות לסוכר, רשת הגלידריות וניליה משיקה בימים חורפיים אלה מנת וופל בלגי חדשה עם מבחר רטבים מתוקים לבחירה. הוופל עשוי בצק שמרים חמאתי בניחוח וניל (לאכילה במקום או לטייק אאווי, 45 ש"ח). מדובר במנת שחיתות הכוללת רטבים כמו קרמל מלוח או שוקולד לבן לבחירה, שני כדורי גלידה וקצפת. מי שעדיין לא מרגיש שהוופל הקפיץ את רמת האינסולין בדם לרמה החורפית הנדרשת יכול להתחזק באחד ממשקאות החורף: שוקולד לבן ואגוזי לוז (18 ש"ח), משקה אלפחורס (18 ש"ח), שוקולטה (18 ש"ח) או משקה לוטוס טבעוני (20 ש"ח).

סניפי וניליה

חורף חם בוניליה. צילום: בועז לביא
חורף חם בוניליה. צילום: בועז לביא

פיקניק במשרד זה כיף

כמו הריגוש שבלבנות אוהל באמצע הסלון, כך גם הרעיון של פיקניק במקום לא שגרתי. דמיינו את עצמכם פותחים שמיכה משובצת באמצע המשרד, מזמינים את המזכירה ואת הבוס לטעום מתכולת סלסלת הקש השיקית שארזתם ומתיישבים לאכול על השולחן בחדר ישיבות. מסעדת ליטל איטלי דמיינה בדיוק את הסיטואציה הזאת כשהשיקה שירות משלוחים חדש שלוקח את חוויית הטייק אוויי צעד אחד קדימה: פיקניק במשלוח – תפריט איטלקי שמגיע בסלסלה חד פעמית עם שמיכת נייר להשלמת החוויה. במנות המשלוח תמצאו פסטה ברוטב ספינאצ'י (39 ש"ח), פיצה מרגריטה (28 ש"ח) פיצה טבעונית (28 ש"ח), כריך אלטליו עגבניות (38 ש"ח), סלטים אישיים (18 ש"ח) ועוד. תפריט המשלוחים כולל גם את תפריט המסעדה. המלצה שלנו: אוהל בחדר של הבוס ופיקניק בבית.

שירות המשלוחים החדש שלPicnic,י6979000־03, ראשון־חמישי 11:00־22:00

ליטל איטלי. צילום: יח"צ
ליטל איטלי. צילום: יח"צ

גברת לואיזה ואדון לואיז

בשורה משמחת לחובבי הבריאות הצפוניים מרמת אביב ומרמת החייל: מהיום לא צריך להגיע עד מרכז העיר כדי לרכוש מוצרים בריאים וטבעיים, שיתאימו לאורך החיים מעורר הקנאה שלכם. רשת המסעדות קפה לואיז החליטה לחלוק את אג'נדת המטבח הבריא עם קהל הלקוחות ומשיקה ליין מוצרי מעדנייה בריאים בשם החנות של לואיז.

החנויות של לואיז יתבססו אך ורק על מוצרים בריאים כגון לחמים משיפון וקמח מלא, ממרחים על בסיס שמן זית (שום, קארי, ארטישוק צלפים, זיתים רוזמרין), ממרחים (טחינה אתיופית, דבש), קונפיטורות פירות, עוגיות מקמח מלא, קמח כוסמין ומלוחים (עוגיות חלבה, עוגיות טחינה), מבחר מוצרים ללא גלוטן (עוגיות אלפחורס, בראוניז ושטרודל טבעוניים), מבחר חליטות וסוגי קפה (חליטות לואיזה, מרווה, קפה אורגני), גבינות צאן ועיזים (מתובלות, כדורי לאבנה, גבינות כחולות), וכמובן מחלקה שלמה המוקדשת למזונות על (Super Foods) הכוללת זרעי צ'יה, קייל, פטריות מאי־טאקי, גוג'י־ברי, ספירולינה, מורינגה ועוד רבים.

החנות של לואיז, הרוגי המלכות 11, 6492000־03; אופנהיימר 11, 6447497־03, ראשון־שישי 7:30־אחרון הלקוחות, שבת 8:30־אחרון הלקוחות

החנות של לואיז. צילום: שרית גופן
החנות של לואיז. צילום: שרית גופן

אינסולין ולישון

אם אחת ההחלטות שלכם לשנה החדשה היא להוריד קצת במשקל, במקס ברנר סידרו תירוץ נפלא לביטוי "ממחר דיאטה". החיבור המתבקש בין ערב הסילבסטר לבין תותים, שוקולד ושמפניה הופך ברשת השוקולד לאירוע קיטשי למדי עם המון קישוטים רומנטיים, נרות ושלושה תפריטי חלוקה מושחתים: שרינג תותים זוגי (94 ש"ח) – מנת טעימות הכוללת וופל בלגי עם תותים ושברי שוקולד לבן, מגדל שכבות של תותים ופאדג' שוקולד ולקינוח מנת שכבות תותים עם קראמבל עוגיות וקצפת; First Food Then Chocolateי(199 ש"ח) – ארוחה מלאה הכוללת שתי מנות של "אוכל אמיתי" מהתפריט, מנה מתוקה מתפריט השרינג המתוק ושתי כוסות קאווה; Desert For Two (129 ש"ח) – מנת השרינג תותים בתוספת שתי כוסות קאווה.

לאלו שמעדיפים לחגוג בבית ובכל זאת מעוניינים להשמין ברוח השנה החדשה, סניפי חנות השוקולד של מקס ברנר מציעים מגוון מארזים שהורכבו במיוחד כמתנה לאלו שאתם מנשקים בחצות (35־37 ש"ח). תפריט הסילבסטר יוגש ב31.12 (חמישי) בלבד. מומלץ להגיע עם מזרק אינסולין.

סניפי מקס ברנר

סילבסטר במקס ברנר. צילום: אלירן ניסן
סילבסטר במקס ברנר. צילום: אלירן ניסן
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

משלוחי סלסלאות פיקניק, עסקיות צהריים חדשות במשייה וחורף חם וסוכרתי במיוחד במקס ברנר, בוטיק סנטרל ווניליה

מאתשירי כץונועה רוזין24 בדצמבר 2015
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!