נועה בונה לקחה את נועה רוזין (כתבת האוכל של טיים אאוט) לקורס היפסטרים מזורז בתדר. בדרך הן מצאו גלידה משקדים, ראפרים...
עם עיצוב פוטוגני, שירות נינוח והמאנצ' הטבעוני הכי טוב בעיר, החלל מקפיץ את חוויית הבילוי בכרם התימנים לקו האטמוספירה. ששון החתול...
האירוע המוזר שהתרחש על רחבת הריקודים באוצר גרם לנו לשכוח מתפריט האוכל שלא קיים ומברמנים עסוקים מדי. בשורה התחתונה? אתם חייבים...
השירות הסבלני שקיבלו האורחות השיכורות הצליח לפצות על בר באווירת פיק-אפ ומוזיקה קצת מבולבלת, אבל אם אתם תל אביבים עוכרי תיירות...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?