יום הסושי הבינלאומי הוא לא חג לאומי, אבל הוא צריך להיות - כי מה יותר מרים מצב רוח ירוד מאשר מגש...
פופ-אפים באים והולכים, אבל ראמן טוב נשאר לעד. בפעם הראשונה שטעמנו את המרק היפני של מנאמי אונו ידענו שנחכה עד שישוב,...
אחרי שהתאהבנו בסטייל היפני שלה עם Pastry Box, נורית צ'יטיאט, השף קונדיטורית הישראלית שגדלה ביפן, חוזרת עם Sando Box, שמספקת כריכים...
טור מיוחד מאת מאסטר הראמן, שהחל מהחודש האחרון להגיש קערות ראמן מיוחדות מחלון באוקינאווה לבונטין, על איך ולמה התאהב בגישה היפנית...
אחרי שנים של המתנה (כולל קיפאון מדכא בעקבות הקורונה), יפן נפתחת שוב לתיירים ואל על מציעים קו טיסה ישיר לטוקיו, אבל...
אומאי היא התפתחות אבולוציונית חדשה שהיא תוצר ישיר של התקופה. שילוב עולמות מדויק שמצליח לייצר בסביבה ביתית אוכל ברמה גבוהה ותודעת...
Mr. Something היא מפגן מפואר של פנטזיה קולינרית ופחדנות עסקית שבונות ציפיות אדירות ואז מרסקות אותן לגמרי. מנות - חלקן הגדול...
עברנו תהליך די רציני עם המטבח היפני (זוכרים שאי אז הסתפקנו ברול בינוני מסושייה בינונית?), וזה ניכר עם מבול הפתיחות האחרון....
במבנה עתיק ויפה בכיכר המתחדשת נפתח עכשיו Mr. Something Lounge (כן, זה השם) המציע מנות יפניות מוקפדות במסגרת ארוחת טעימות. בהמשך...
אנשי עסקים מאוסקה ומסעדן ישראלי עובדים על קומפלקס בן שתי קומות שיכלול איזקאיה ומסעדת בנטו
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?