מחפשים מסעדות חדשות בתל אביב? קבלו את החדשות החמות על הסצנה הקולינרית – כל השפים, כל התפריטים, כל המקומות שעדיין לא טעמתם – במדור האוכל של טיים אאוט
שף אייל סניור (קרפצ'ו בר, מטבחצר) והמסעדן גל נוי (מנכ"ל קבוצת טאיזו בעברו) חלמו לפתוח מקום שיאפשר להם חופש פעולה וגמישות...
זוהי שעתם של הורמוטריות וברי הטאפאס. במקום ארוחה מסודרת, תזמינו כמה שיותר צלחות קטנות ותתפללו שהבטן שלכם תיכנע לפני חשבון הבנק....
את מה שתושבי צפון העיר הכירו לאהוב, תושבי הדרום עוד יחבקו - מפות לבנות, אווירה אירופאית ושעות פתיחה מאוד ספציפיות וטוויסט...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?