"צמצום בזבוז מזון" זה לא מונח סקסי, אבל מי מכם לא היה מת ללמוד להתסיס אוכל, לבנות מזווה, להכין קוקטיילים מעשבים...
איך מפסיקים לזרוק לפח כ-37 אחוז מהאוכל שאנחנו קונים? קודם כל, באים לפסטיבל דיסקו מרקים הבינלאומי בשרונה מרקט (חמישי-שישי, 31.1-30.1). אחר...
עוד לא נרגענו מצ'יינה טאון מרקט, ושוק האוכל של שרונה כבר מייבא את תופעת Disco Soup הבינלאומית, פסטיבל מרקים שבמסגרתו נאבקים...
גם אם הציבור לא זרם על המונח צמבו"ז (צמצום בזבוז מזון), ישנם כמה שפים מעולים שנרתמו לטובת התנועה החשובה הזו, שמלמדת...
כל בית אב בעיר זורק אוכל בשווי ממוצע של 4,000 שקלים בשנה. כל מסעדה בעיר זורקת כמויות של כסף לפח. שבוע...
בארבע השנים האחרונות ההאנגרים של נמל יפו עברו שיפוץ מאסיבי. לאחרונה הוא נפתח מחדש עם יריד צבע טרי, ואחרי סיום היריד...
בהמשך החודש אשף הקוקטיילים אריאל לייזגולד נוחת במטבח של יפו תל אביב, ועוד חדשות אוכל: המאמצים להפוך את המונח צמבו"ז למשהו...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?