טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
דייסת סולת עם אגס מקורמל ומרציפן. צילום: נמרוד סונדרס

למה הדייסה נעדרת מתפריטי המסעדות?

יש לה אולי תדמית בעייתית, צבע אפור ומרקם עיסתי, אבל אין מנחם ומחמם ממנה בחורף. אז למה לא תמצאו אותה במסעדות,...

מאת נועה רוזין 3 בינואר 2016
הבשרים של זלמן. צילום: שרית גופן

בדלתיים פתוחות: הסדנאות האחרונות לאירועי מסעדות פתוחות

בשבת יסתיימו אירועי מסעדות פתוחות וזו ההזדמנות האחרונה להשתתף בסדנאות הקולינריות

מאת שירי כץ 11 במרץ 2015
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!