טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
איש יער עד הרגע האחרון. יעקב חיאט (צילום: ארז בר)

חלום יעקוב: האיש שגילה לנו מחדש את האוכל הגלילי הלך לעולמו

יעקוב חיאט, הבעלים והידיים הנפלאות שמאחורי מסעדת שראביכ, נפטר אמש בגיל 69. עד לסגירת המסעדה שלו בשנה שעברה, שהייתה פארם טו...

מאת יעל שטוקמן 23 בנובמבר 2022
מיכאל ביסטרו (צילום: בן יוסטר)

מה השפים אוהבים לאכול כשהם יוצאים מתל אביב

באשדוד, בכפר ראמה, במושב לימן או סתם בירושלים: המקומות שבשבילם השפים מוכנים לצאת מתל אביב (ואפילו מאזור 03)

לא שיפודיה, אבל וואו איזה שיפוד. ג'סמינו (צילום: נמרוד סונדרס)

12 המסעדות שהשפים הישראלים הכי אוהבים

הסוף להתלבטות איפה לאכול: 101 מהשפים הטובים בישראל בוחרים את המסעדות, הברים ובתי הקפה שבהם הם הכי אוהבים לאכול

טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!