אנשי בר היין BRAVA GENTE בחרו להתגייס לטובת חקלאים ויצרנים ארטיזנליים מרמת הגולן, ובמשך חודש הם יארחו אנשים טובים ממשקים, מחלבות...
מלקטות בדואיות שאוספות עשבי בר עונתיים, ספקים ממזרח ירושלים שמביאים את תנובת השדות של פלסטין וליקוט חושחש בחצרות תל אביב: השפים...
אבנר לסקין, ראש סגל הקולינרי באקדמיה לבישול של בלוטהאופ, אופה, בשלן ומורה, יפתח דוכן בשוק האיכרים של רמת החייל, שמסתמן כמתחם...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?