אלכסנדר לחניש (זונדר) משחק באוכל ומדהים את הקהל עם מנות בטכניקות מולקולריות מגוונות
טקס ה-Eating & Drinking Awards 2015 התקיים השנה בפעם השנייה במוזיאון תל אביב, ובו הוענקו פרסים ב-37 קטגוריות שונות. מי זכה...
מסעדת פופ אפ ומעדנייה של השף אלכסנדר לחניש (זונדר), ילד הפלא המולקולרי, נפתחה ברחוב טשרניחובסקי. מחיר ארוחה: 450 ש"ח לסועד
אחרי שעבד במסעדות מסה ועלמה, השף הצעיר והמבטיח אלכסנדר לחניש עף על מולקולרי ויוצא לעבוד אצל הסטון בלומנטל במסעדת פאט דאק...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?