החמארה "מפגש שאבי", שנפתחה ברביעיית פלורנטין, היא לא הראשונה שמציעה פיוז׳ן מסורתי עם חומרי גלם וטכניקות חדשניות, אבל אוכל כמו שלה...
החלה הקלועה של שבת היא לא רק סמל דתי. היא גם סמל תרבותי, קהילתי ואפילו אמנותי. פסטיבל החלה של Foodish במוזיאון...
בטוח שגם אתם שמתם לב שמתחת לכל עץ רענן מוגש עכשיו שיפוד, אך גם בין כל פתיחות השולחן החדשות "סיח" שברביעיית...
לא על הלחם לבדו: "אבשה והפוקאצ'ה" התמקם למשך החודש הקרוב (ואולי יותר, בלי נדר) בשלהי פלורנטין עם כריכי פוקאצ'ה משגעים שלוקחים...
כמה שאנחנו הולכים להתגעגע לסירנקי: בית הקפה היפהפה התמקם ברביעיית פלורנטין בחודש ספטמבר 2023, כך שבפועל לא היה לו אפילו חודש...
המרענן הרשמי של הקיץ כבר כאן, והוא לא עולה כל כך הרבה: פלורה, האחות הקטנה של לונל, משתמשת בחומרי הגלם וכוח...
בזמן שרוב המסעדות בעיר נסגרו לטייקאווי ומשלוחים, יש עוד פינה אחת בפלורנטין שאפשר לשבת בה לארוחה כמו שצריך. "מסעדה זה כמו...
ימה, קצביית הדגים המעולה של שף יובל בן נריה, מתחילה להציע מנות מוכנות מרהיבות, רק לקחת ולאכול. בתפריט: צ'יראשי צבעוני ומרהיב,...
הבראסרי הפלורנטינאי "לונל" הספיק לפעל בקושי חודשיים לפני שהשף ינון אלעל יצא למילואים ב-7.10, ומאז עמד סגור. כל זה השתנה בעקבות...
אורבי, בית קפה חדש עם טוויסט סובייטי, מציע גם סירינקי עם פטל ושמנת חמוצה, לימונדת חמציצים (!) מרעננת ומשקה מטלטל של...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?