מנת רביולי עשירה ומנחמת עם מילוי מסקרן של גבינת מסקרפונה קרמית, אגוזים מקורמלים ובזיליקום שמוסיף רעננות
חושבים שאתם מכירים את טוסקנה, ויודעים מה טוסקני ומה לא? ענו על השאלון שלנו כדי לגלות
קרודו (מלשון גולמי) הוא הדרך האיטלקית להגיש דגי נאים וטריים. כאן מוגש עם עגבניות שרי, צ'ילי ואורגנו- מתכון של מסעדת אנה...
החל מהרחוב הציורי שהתיירים בפיזה לא מכירים, דרך בית המרקחת של פירנצה שעובד רצוף מהמאה ה־17 ועד מוזיאון העינויים של סן...
שילוב מושלם של חזה אווז מעושן, פטריות ותרד שהופך את הפסטה הטריה למנה ריחנית במיוחד. מתכון של מסעדת מריפוסה
שילוב של סרדינים איכותיים, עגבניות שרי מתקתקות ועשבי תיבול מולידים את אחת המנות המרעננות של הקיץ. מתכון של מסעדת ויוינו
שלל ירקות, פסטה פטוצ'יני ודג טרי מככבים במתכון של מסעדת פאפאס
פטריות ותרד מתערבבים לכדי מנה ריחנית וטוסקנית המלווה בחופן פרמז'ן ארומטי. מתכון של מסעדת נובה ג'ויה
קחו סרדינים משומרים איכותיים ושדכו אותם לבצק דקיק. התוצאה? פיצה פשוטה והיסטרית של מסעדת מגזינו
לשם שינוי, נסו להכין בבית כבד עגל - מתכון פשוט וטעים במיוחד של מסעדת הרברט סמואל
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?