הוא אחד השפים הצעירים הבולטים והמוכשרים בעיר. הם שניים מהמקומות הכי חמים בנחלת בנימין. שף מושיקו אברהם מצטרף לקבוצת הספיקאיזי ולוקח...
יוצאי קילומטרז' נחתו במסעדה ותיקה, סטודיו גורשה של שף אלעזר טמנו סוף סוף מוצא מקום קבוע, מה זה לעזאזל קולקטיב דגים...
אם כבר מסעדת פופ-אפ, אז לפחות שתביא משהו מקורי - כמו החמארה שמרימים מושיקו אברהם ואיתי קושמרו, עם כיסונים ובצקים ממולאים...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?