טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
הקרקרים ממאלט של מיכל בוטון. צילום: תמר מצפי

המפצחת: קרקרים ממכרים

הקונדיטורית מיכל בוטון נדרשה לעמוד באתגר לא פשוט לפיצוח – פיתוח קרקר מגניב שעשוי ממאלט. בסוף נשארו בקושי פירורים

מאת מיכל בוטון 7 בספטמבר 2016
רמה בן צבי

טעם מנוגד יכול לתרום לקשר, להרחיב אותו

רמה בן צבי, בעלי המטבח של רמה, נטף

מאת סנהדרינק וזיו לנצ'נר 8 בספטמבר 2016
אוראל קמחי. צילום: איליה מלניקוב

לפעמים קיים מחסום של טעם – משיפוטיות, מדעה קדומה

אוראל קמחי, שף ובעלים בפופינה, תל אביב

מאת סנהדרינק וזיו לנצ'נר 28 באוגוסט 2016
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!