טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
כנאפה של אוסמה דלאל

גל ערבי חדש: המורדים הראשונים של המטבח הערבי המסורתי

הם משתמשים בסו ויד במקום בתנור, מכינים קציפת טחינה ומערבבים גבינה מלוחה עם מי זהר – השפים הערבים החדשים לא עוצרים...

מאת נרי אשכנזי 2 באפריל 2015
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!