טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
ראש השנה במלון נורמן. צילום: אנטולי מיכאלו

סלט סלק, רימונים ואגוזי מקדמיה

צבעוניות מתפרצת: השף ברק אהרוני מכין סלט סלק אדמדם עם תיבול מדויק שאי אפשר להפסיק לאכול

מאת ברק אהרוני 22 בספטמבר 2016
ראש השנה במלון נורמן. צילום: אנטולי מיכאלו

אהרוני פותח שולחן: השף של מסעדת נורמן מסדר לכם את שולחן החג

השף ברק אהרוני ממסעדת נורמן מכין ארוחת חג שתעשה לכם טעים ונעים. כי מי שאוכל טוב בערב השנה החדשה יאכל טוב...

26 באוקטובר 2015
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!