טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
דלאל הקונדיטוריה. צילום: רן בירן

מעבד מזון: הבצק הכי פריך בעולם

הבצק הפריך של ענר צלאל מקונדיטוריית דלאל הוא כמו חמר: רך בלישה ומתקשה בטמפרטורה גבוהה. כל השאר תלוי באצבעותיו

מאת אלון הדר 26 בדצמבר 2018
קרואסון קרוק מאדאם של דלאל. צילום: מאיר כהן

קפה דלאל: דושי לייטרסדורף פותחת מקום נוסף בצפון העיר

"זה כאילו שהמסעדה והקונדיטוריה עשו סקס ונולד להם אחרי עשר שנים ילד", אומרת לייטרסדורף על המקום החדש שייפתח במהלך ספטמבר בפינת...

מאת מרב סריג 4 באוגוסט 2017
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!