פרסי האוכל

התינוק שלנו חוגג בר מצווה: טקס פרסי האוכל מציין 13 שנים של הוקרה לקולינריה התל אביבית.

זוהי השנה ה-13 ברציפות שבה מוענקים פרסי האוכל כבחירת אנשי המערכת בשילוב עם פורום רחב של אנשי מקצוע, קהל קוראי המגזין ומשתמשי אתר האינטרנט.

את התחרות מובילות השנה שתי קטגוריות מרכזיות: מסעדת השנה ושף/שפית השנה. בשתי קטגוריות אלו מתמודדים 10 מועמדים. 14 קטגוריות נוספות כוללות כל אחת 5 מועמדים בלבד.

מסעדן/ית השנה, המסעדה החדשה של השנה, המסעדה הטובה ביותר מחוץ לתל אביב, מסעדת המטבח המקומי הטובה ביותר, בר האוכל הטוב ביותר, מסעדת הבשר הטובה ביותר, המסעדה הטבעונית הטובה ביותר, מסעדת המלון הטובה ביותר, הגלידרייה הטובה ביותר, בר הקוקטיילים הטוב ביותר, המסעדה הכשרה הטובה ביותר, המיזם הקולינרי הטוב ביותר, השף קונדיטור/ית הטוב/ה ביותר, ומיקסולוג/ית השנה.

התוצאות יפורסמו בטקס פרסי האוכל שיתקיים בסוף דצמבר בהיכל התרבות בתל אביב.

הצביעו והשפיעו!