עורכת האוכל והלילה של TimeOut תל אביב. אוהבת לראיין, לכתוב ולשתות קמפרי
עדי קייזרמן ועמנואל אמינוף, האנשים שמאחורי רשת חנויות היין האהובה, מתכנסים לריאיון קצר לרגל פתיחתה של "עדינה", המקום החדש שלהם ברחוב...
תחביב הבישול של ימי הקורונה עולה כיתה: מהשבוע מחיות הקארי, התבלינים וחומרי הגלם המשמשים את השף וצוות הטבחים שלו זמינים להזמנה...
עמותת מסעדנים חזקים ביחד הגישה לשרי הממשלה הצעה למתווה לפתיחה הדרגתית של המסעדות. תומר מור, מנכ״ל העמותה: ״הבנקים מחזירים צ׳קים של...
כל עוד הנחיות משרד הבריאות אינן מכריזות על חובת פיכחות, אפשר להמשיך לרפד את המציאות בשכבה רכה ונעימה של יין או...
המסעדה המשובחת מכיכר הבימה והבר הלוהט מפלורנטין משלבים כוחות ויוצרים תפריט משלוחים שיש בו כל מה שמתחשק לאכול בבית: פיצות יצירתיות,...
אחרי שלוש שנים כשף הראשי של אגאדיר חוזר השף הוותיק אל בין הסירים והמחבתות במסעדת שאראק. יריית הפתיחה של התפריט החדש...
אריק דרחני ומולי מגריסו, מי שהיו השפים של מסעדת אונזה פותחים פיצריית שף מושקעת ששולחת הביתה פיצה בסגנון קליפורני וקוקטיילים של...
רונן ארדיטי וגל זוהר, מקימי השלוחה הישראלית של בית הספר הלונדוני wset מספרים למה לכולם פתאום דחוף ללמוד על יין ומה...
״במקום להכפיל את מספר העובדים מ-400 ל-800 נשארנו עם שלושים״. הקורונה עצרה את התנופה של עשת אבל במקום להתאבל הוא פתח...
קפוא, טבעוני, נטול גלוטן וממכר בקטע אחר: עד הקורונה המוצ׳י המטריפים של אוקי דאקי נמכרו רק למסעדות. עכשיו הם זמינים לכולם...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?