Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

ואדים בלומין

כתבות
קדירת צלי בקר ופטריות יער. צילום: קירה קלצקי

קדירת צלי בקר ופטריות יער

חגיגית, טעימה וממכרת: קדירת צלי בקר עם פטריות יער וריח שממלא את כל הבית בתחושת חג. מתכון נהדר מתוך הספר "חבר...

מאתואדים בלומין21 בספטמבר 2016
תבשיל אורז ובשר בוכרי. צילום: קירה קלצקי

תבשיל אורז ובשר בוכרי

תבשיל אורז ובשר בוכרי, בּוכָרְסְקִיי פְּלוׄב, זכה לאינספור גרסאות בכל אחת מהרפובליקות האסייתיות של ברית המועצות, כשכל אחת מהן טוענת לבלעדיות...

מאתואדים בלומין22 באוקטובר 2016
עופיון במחבת. צילום: קירה קלצקי

מתכון לעופיון במחבת

עופיון במחבת, או ברוסית: צִיפְּלוׄנוׄק טָבָּקָה, הוא מתכון שמגיע מהמטבח הגיאורגי. שמו נובע ממחבת מיוחדת בשם טָאפָּה, שבה צולים את העוף....

מאתואדים בלומין21 בספטמבר 2016
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!