Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

ברק אהרוני

כתבות
ראש השנה במלון נורמן. צילום: אנטולי מיכאלו

טארט תפוחי עץ ודבש עם קרם מסקרפונה

רוצים להשקיע לראש השנה? זה המתכון בשבילכם. שף ברק אהרוני מלמד שלב אחר שלב איך מכינים טארט שישאיר הרבה רושם וטעם

מאתברק אהרוני22 בספטמבר 2016
ראש השנה במלון נורמן. צילום: אנטולי מיכאלו

צלעות טלה עם פסטו פיסטוק

אחת המנות הכי חגיגיות שאפשר להגיש לשולחן החג. השף ברק אהרוני (מלון נורמן) חולק איתנו מתכון משגע לצלעות טלה נהדרות

מאתברק אהרוני22 בספטמבר 2016
ראש השנה במלון נורמן. צילום: אנטולי מיכאלו

עוף צלוי בחמאת תבלינים

השף ברק אהרוני (נורמן) חולק מתכון לעוף עסיסי בחמאת תבלינים. מנה נהדרת לשולחן החג שלא תפסיקו לדמיין גם אחרי

מאתברק אהרוני22 בספטמבר 2016
ראש השנה במלון נורמן. צילום: אנטולי מיכאלו

סלט סלק, רימונים ואגוזי מקדמיה

צבעוניות מתפרצת: השף ברק אהרוני מכין סלט סלק אדמדם עם תיבול מדויק שאי אפשר להפסיק לאכול

מאתברק אהרוני22 בספטמבר 2016
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!