Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

יעל רוזן

כתבות
מלון נורדאו

ראף גבוה: מלון נורדאו יפתח מחדש כמלון בוטיק

הוא נוהל בידי משפחה אחת במשך ארבעה דורות, אירח קצינים בריטים ותרמילאים דלי תקציב והיה סובלני לרעש של ההיספטרים מהריף ראף...

מאתיעל רוזן16 בנובמבר 2015
אלי שטיין באדורה (צילום: איליה מלניקוב)

אלי שטיין (אדורה) לא מאמין במסעדות קונספט. ריאיון

רגע לפני שהוא יוצא לדרך עצמאית עם אדורה ביסטרו, אלי שטיין (27), לשעבר השף בפועל של טוטו, מבקש שתזכרו את תרומתו...

מאתיעל רוזן12 בנובמבר 2015
תפריט הקינוחים החדש של R2M. צילום: אולגה טוכשר

בעבור חופן שוקולדים: על המהפך בתפריטי הקינוחים של קבוצת R2M

בקבוצת R2M החליטו שהגיע הזמן לרענן את תפריט הקינוחים שלהם, אז הם הביאו עזרה מבחוץ בדמותו של שף פטיסייר איטלקי. "אני...

מאתיעל רוזן22 באוקטובר 2015
סנטה קתרינה. צילום: יולי גורודינסקי

שנת הטאבון: כל המרכיבים שכיכבו בצלחות שלנו השנה

שנת תשע"ה הביאה לצלחות שלנו רכיבים חדשים שזכו לעדנה משלהם וכיכבו כמוקד המרכזי של מנות. אספנו את החשובים והמשמעותיים שבהם

מאתשירי כץ,עז תלםויעל רוזן10 בספטמבר 2015
דיוויד פרנקל. צילום: איליה מלניקוב

דיוויד פרנקל פותח מטבח בזו-ביזו. ריאיון

אחרי שבישל במטבחים הנחשבים בעולם, גרף פרסים וטלטל את פרונטו, השף דיוויד פרנקל מסתער על האתגר הבא: לבשל גם לבליינים וגם...

מאתיעל רוזן31 באוגוסט 2015
קאנטה. צילום: אנטולי מיכאלו

קאנטה: בר קולינרי חדש מבית קבוצת נוקס

הקאנטה, שנפתחה השבוע על גג גן העיר, היא מקום נעים לבוא אליו עם החבר'ה (המתבגרים שלכם). על המטבח אחראי ירון מלכה,...

מאתיעל רוזן23 באוגוסט 2015
לה אוטרה. צילום: זיו ממון

שודדי הקאריביים: הכירו את המסעדה החדשה מבית האימפריאל

אננס, צ'ילי וליים הם חומרי הגלם העיקריים שעליהם מתבסס המטבח של לה אוטרה, המקסיקנית־קאריבית החדשה והמבטיחה של קבוצת האימפריאל

מאתיעל רוזן20 באוגוסט 2015
ברברוסה (צילום: אנטולי מיכאלו)

לחם ושעשועים: בר לחם חדש עם דילים שווים נפתח בפלורנטין

ברבוסה החדש בפלורנטין הוא שילוב בין בר שכונתי למאפיית בוטיק, אבל הכי חשוב - הפי האוור של סמבוסק ובירה או יין...

מאתיעל רוזן17 באוגוסט 2015
דוד טור. צילום: אנטולי מיכאלו

דא דא ודא משיקים בר חדש ותפריט לילה

כמות המקפים שאפיינה עד היום את הדא דא ודא בשדרות רוטשילד מקבלת שדרוג נוסף, ומהיום תוכלו להגדיר את המקום כמסעדה־מעדנייה־בית קפה־בר...

מאתיעל רוזן18 באוגוסט 2015
שוק טקה בסינגפור. צילום: Shutterstock

ארבעה שווקי אוכל שאסור לפספס בחו"ל

טסים לברלין, ניו יורק או לסינגפור? אל תוותרו על ביקור באחד משווקי האוכל הבאים

מאתיעל רוזן30 ביולי 2015
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!