Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט
גלי וולוצקי

גלי וולוצקי

עורכת האוכל והלילה של TimeOut תל אביב. אוהבת לראיין, לכתוב ולשתות קמפרי

כתבות
השיטה: ואליו פור מאני ולקוחות חוזרים. עדי קייזרמן ועמנואל אמינוף ב"עדינה" (צילום: אנטולי מיכאלו)

מנו, וינו, יאמי: רשת "מנו וינו" מסתעפת למעדניה חדשה

עדי קייזרמן ועמנואל אמינוף, האנשים שמאחורי רשת חנויות היין האהובה, מתכנסים לריאיון קצר לרגל פתיחתה של "עדינה", המקום החדש שלהם ברחוב...

מאתגלי וולוצקי25 באוקטובר 2020
לבשל כמו בטיאזו (צילום: דרור עינב)

הסודות של טאיזו: יובל בן נריה פותח את המרכולית

תחביב הבישול של ימי הקורונה עולה כיתה: מהשבוע מחיות הקארי, התבלינים וחומרי הגלם המשמשים את השף וצוות הטבחים שלו זמינים להזמנה...

מאתגלי וולוצקי13 באוקטובר 2020
כאילו שמישהו בכלל רוצה לפתוח. מסעדה סגורה בתל אביב (צילום: Shutterstock)

״בסגר הקודם איבדנו 1000 מסעדות, בסגר הנוכחי נאבד 2000״

עמותת מסעדנים חזקים ביחד הגישה לשרי הממשלה הצעה למתווה לפתיחה הדרגתית של המסעדות. תומר מור, מנכ״ל העמותה: ״הבנקים מחזירים צ׳קים של...

מאתגלי וולוצקי12 באוקטובר 2020
מחלוצות היינות הטבעיים בעיר. ג'יאקונדה (צילום: יחסי ציבור)

משלוחי אלכוהול בימי הקורונה: מאיפה שווה להזמין משקאות

כל עוד הנחיות משרד הבריאות אינן מכריזות על חובת פיכחות, אפשר להמשיך לרפד את המציאות בשכבה רכה ונעימה של יין או...

מאתגלי וולוצקי13 באוקטובר 2020
כריך עוף ברביקיו קוריאני, מלגו ומלבר וג׳ונז (צילום: בר כהן)

פיצות וכריכים: מלגו ומלבר וג׳ונז משיקים תפריט משלוחים חדש

המסעדה המשובחת מכיכר הבימה והבר הלוהט מפלורנטין משלבים כוחות ויוצרים תפריט משלוחים שיש בו כל מה שמתחשק לאכול בבית: פיצות יצירתיות,...

מאתגלי וולוצקי11 באוקטובר 2020
שאראק (צילום: איתן וקסמן)

״התגעגעתי לבשל״: רוברט קלוגר חוזר למטבח ומשיק משלוחים של כריכים מטריפים

אחרי שלוש שנים כשף הראשי של אגאדיר חוזר השף הוותיק אל בין הסירים והמחבתות במסעדת שאראק. יריית הפתיחה של התפריט החדש...

מאתגלי וולוצקי8 באוקטובר 2020
פופי פיצה. יאללה עברנו לנתניה (צילום: לירן מיימון)

תאכלו את הלב: פיצרייה סופר שווה נפתחה היום. מחוץ לעיר

אריק דרחני ומולי מגריסו, מי שהיו השפים של מסעדת אונזה פותחים פיצריית שף מושקעת ששולחת הביתה פיצה בסגנון קליפורני וקוקטיילים של...

מאתגלי וולוצקי6 באוקטובר 2020
רונן ארדיטי וגל זוהר, W (צילום: שלומי יוסף)

למה כולם פתאום לומדים יין

רונן ארדיטי וגל זוהר, מקימי השלוחה הישראלית של בית הספר הלונדוני wset מספרים למה לכולם פתאום דחוף ללמוד על יין ומה...

מאתגלי וולוצקי7 באוקטובר 2020
צביקי עשת (צילום: יח״צ)

״צריך חלום, אחרת תרצה למות״. צביקי עשת מקים ריזורט ביוון וצופה שחורות

״במקום להכפיל את מספר העובדים מ-400 ל-800 נשארנו עם שלושים״. הקורונה עצרה את התנופה של עשת אבל במקום להתאבל הוא פתח...

מאתגלי וולוצקי4 באוקטובר 2020
מוצ׳י של אוקי דאק. צוננים ומושלמים (צילום: בקי כהן)

מוצ'י מושי: קינוח יפני מושלם שמגיע עד הבית הוא ההתמכרות החדשה שלכם

קפוא, טבעוני, נטול גלוטן וממכר בקטע אחר: עד הקורונה המוצ׳י המטריפים של אוקי דאקי נמכרו רק למסעדות. עכשיו הם זמינים לכולם...

מאתגלי וולוצקי30 בספטמבר 2020
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!