Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מיכל וקסמן

כתבות

עוגת סולת עם קוקוס

לאוהבי הז'אנר, אבל לא רק: עוגת סולת מאווררת בקוקוס ומועשרת ברכות חמאתית־שמנתית. מתכון נהדר מתוך הספר "בלדי - ארבע עונות בנצרת"...

מאתדוחול ספדיומיכל וקסמן9 באוקטובר 2016
כנאפה. צילום: דניה ויינר

מתכון מושלם לכנאפה נהדרת

אחד הקינוחים הכי ישראליים שיש, עכשיו במתכון מדויק ואותנטי: שילוב של גבינת גִ'בְּנֶה עסיסית ושערות קדאיף עם סירופ סוכר ממכר. מתוך...

מאתדוחול ספדיומיכל וקסמן15 באוגוסט 2017
תבשיל עוף ומלוחיה, צילום: דניה ויינר

תבשיל עוף ומלוחיה

מנה עיקרית שתמיד מקבלת מחמאות: עוף עסיסי עם מלוחייה מלאת טעם. מתכון נהדר מתוך הספר "בלדי - ארבע עונות בנצרת" של...

מאתדוחול ספדיומיכל וקסמן27 בדצמבר 2016
אספרגוס בר ברוטב יוגורט, שאטה ביתית ודבש. צילום: דניה ויינר

אספרגוס בר ברוטב יוגורט, שאטה ביתית ודבש

מנה ראשונה או תוספת מרעננת של אספרגוס בר (או רגיל) עם תיבול משגע. מתכון נהדר מתוך הספר "בלדי - ארבע עונות...

מאתדוחול ספדיומיכל וקסמן21 בספטמבר 2016
עלי רוקט עם בצל, צנונית וגרגירי רימון, צילום: דניה ויינר

עלי רוקט עם בצל, צנונית וגרגירי רימון

מתכון טעים, קליל ומרענן מתוך הספר החדש של דוחול ספדי ומיכל וקסמן " בלדי ארבע עונות בנצרת"

מאתדוחול ספדיומיכל וקסמן21 בספטמבר 2016
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!