Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הקונץ בלונץ: אז מה היה בהשקת המסעדה החדשה של רושפלד?

השף יונתן רושפלד השיק את המסעדה החדשה שלו ושל השף עודד סיידא ברחוב לונץ

יונתן רושפלד. צילום: איליה מלניקוב
יונתן רושפלד. צילום: איליה מלניקוב
28 באפריל 2015

אחרי שפיזר השף יונתן רושפלד שלל ההבטחות בחשבון האינסטגרם שלו, בסוף השבוע האחרון זה קרה. בחלל של קפה לונץ התמקמה המסעדה החדשה שלו ושל השף עודד סיידא, שהיה בעליו של קפה לונץ. המסעדה חבויה בצומת הרחובות ביל"ו ולונץ ונפתחה לקהל במוצאי שבת האחרונה. כפי שהבטיח רושפלד, דלת המסעדה תיפתח בכל יום (פרט לימי ראשון) בשעה 18:00 ותיסגר בחצות, והתפריט יפתיע מדי ערב.

בסוף השבוע הוגשו במקום כתף טלה צלויה ליד עדשים שחורות וצ'יפס ושלוש תרנגולות בפלפל שחור וקוניאק. הקונספט הוא חומרי גלם מקומיים שנבחרים רק אם הם אהובים גם על רושפלד וגם על סיידא. היצרן הראשון שנבחר לככב במקום הוא יובל ג'וב הרגיל (אקס מבקר המסעדות האהוב של Time Out). במסעדה אין מנות ראשונות ואין תפריט יין כי רושפלד לא מאמין ב"חציר, בציר, קציר ואוכמניות", כפי שכתב, אלא רק ביין מעולה.

המסעדה כמעט לא עברה שיפוץ, מלבד קוסמטיקה קלה ותוספת של כמה כיסאות. הסועדים מתבקשים להשאיר את הציניות בבית ולבוא מלאי תשוקה לאוכל.

לונץ 13, 8132377־054, שני־שבת 18:00־24:00

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!