Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

עיניים אלי: המפקדת, מישהו אמר לך שיש לך פסקול משגע?

הפסקול של "המפקדת" כולו אש, והנה יוצא כסינגל שיר הנושא "עיניים אלי" בהפקתם של אקו ותומר כץ ומתפוצץ לכם על האוזן. וכמו כל דבר שקשור אל "המפקדת", גם אותו אין לכם ברירה אלא לאהוב

ירוקות ולוהטות. "המפקדת" בכאן11 (צילום: ורד אדיר)
ירוקות ולוהטות. "המפקדת" בכאן11 (צילום: ורד אדיר)

"המפקדת" של כאן 11 מסתמנת כאחד הלהיטים הגדולים של 2021 בטלוויזיה העברית, וזה אך טבעי שעכשיו כל מה שקשור אליה יהיה נחשק ואף מגניב. נדגים: שיר הנושא של הסדרה, שיוצא ממש בשעות אלה כסינגל וקליפ לוהט.

המוזיקאית אקו, שנתנה בראש לאחרונה בהמנון מחאת בלפור "אנחנו באים", חוברת כאן לתומר כץ (D FINE US), ויחדיו הם יצרו את פסקול הסדרה כולה. בסינגל "עיניים אלי", שיר הנושא של הסדרה, הם מפציצים באופן ספציפי עם הפקת אלקטרו טראפ נשכנית ומשובחת ששומרת על נקודת רתיחה לאורך כל השיר.

השת"פ המוצלח נולד כשיוצרת הסדרה, עטרה פריש, יצרה קשר עם אקו והזמינה אותה לשיתוף פעולה מוזיקלי\ טלוויזיוני. אקו ותומר הקליטו יחד את כל הפסקול לסדרה, כולל כמה שירים מקוריים, ובראשם שיר הנושא שיוצא היום. המסדר יכול לעבור לנוח אם בא לו, אנחנו הולכים לרקוד. ורק נזכיר:הנה מה שחשבנו על "המפקדת" עם עלייתה לאוויר.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!