Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מה מזמינים הערב: איטלקית משפחתית ברמה ועוגה מליגה אחרת

פסטה ברמה גבוהה כל הדרך הביתה. מגזינו (צילום: נועם פריסמן)
פסטה ברמה גבוהה כל הדרך הביתה. מגזינו (צילום: נועם פריסמן)

עכשיו כשמגזינו פתחו קפה-קונדיטוריה עם העוגות המטריפות שלהם ברמת אביב ג', כמעט אפשר לשכוח שמאחורי כל הקינוחים יש גם מסעדה עם אוכל איטלקי טוב לכל המשפחה, והאוכל שלה שומר על רמתו הגבוהה גם במשלוח ויסגור לכם פינה מפנקת לארוחת הערב. רק אל תשכחו קינוח, כן?

23 במאי 2024

לא עבר הרבה זמן עד שתל אביב זיהתה את הכישוף שנקרא העוגות של מגזינו. כשנפתחה המסעדה האיטלקית כולם התלהבו מהטייק מהניסיון לרענן את פורמט הפסטות-פיצה הקבוע (עם הרבה פסטות ופיצה, אבל בטוויסט), אבל די מהר הדיבור על מגזינו התפקס סביב סוף הארוחה. הקינוחים המטורפים שלהם – פאי לימון ופיסטוק, עוגת גזר מעלפת, הקראק פאי וכל שאר המתוקים של השף-קונדיטור ברק כהן (שעזב את מגזינו בדצמבר האחרון לטובת הרפתקה עצמאית) – תפסו את רוב תשומת הלב ואת תשומת הוולט, כך שהמסעדה נזנחה קצת לצד. וזה לא הוגן. לכם, לא להם.

>> תאכלו עוגות: נפתח הקפה-קונדיטוריה הראשון של מגזינו. ועוד ברמת אביב
>> ותודה על העוגות: השף ברק כהן עוזב את מגזינו בדרך למקום חדש משלו

זה ממגזינו? איזו עוגה משונה. הפיצה של מגזינו (צילום: נועם פריסמן)
זה ממגזינו? איזו עוגה משונה. הפיצה של מגזינו (צילום: נועם פריסמן)

עכשיו שיש למגזינו גם חנות קונדיטוריה נפרדת בסמוך למסעדה, וגם סניף של קפה-קונדיטוריה חדש ברמת אביב ג', אפשר להתרכז שוב במנות שאוכלים לפני הקינוח. כי בסוף מגזינו מספקת מענה לחוסר משמעותי בעיר – מנות איטלקיות ברמה. פיצות יש אמנם שפע, אבל מאוד קשה למצוא פסטה מוצלחת שעוברת משלוח בשלום, או אפילו יוצאת למשלוח. מגזינו הם בדיוק המקום ממנו אתם יכולים להזמין איזה בולונז בדרגת מסעדה או ניוקי משגע במשלוח, וזה באמת בעל ערך לא מובן מאליו. פחמימות על גלגלים, מה עוד צריך? אה, איזה קינוח. טוב, זה קצת יקר, אבל אם כבר מזמינים ממגזינו, אין מצב שלא ננצל את הצ'אנס.

טוב, קשה לעמוד בפניהם. פרויקט פאי. מגזינו (צילום טל איטקין)
טוב, קשה לעמוד בפניהם. פרויקט פאי. מגזינו (צילום טל איטקין)

מנה מומלצת:קשה מאוד שלא ללכת על הקלאסיקה שהיא ספגטי קרבונרה (82 ש"ח) קלאסי עם פלפל שחור, חלמון ביצה, פרמזן ובייקון. מה חשבתם, שתקבלו חזה אווז? פה זה הדבר האמיתי.
יש אופציה לטבעונים?גם לכם מגיע אווירה איטלקית בצלחת, ויש כמה מנות מעניינות – כולל היצע פיצות מאוד יפה על בסיס גבינה טבעונית של חברת Mashu, אבל אנחנו היינו הולכים על הכיף של מנת ריגטוני פומודוריני (72 ש"ח).
איך מזמנים?בוולט
ואם לא בא לי? לפעמים רוצים משהו קצת טראשי יותר, או פשוט אחר, יש לנו גם רשימה ענקית שלהמשלוחים הכי טובים בתל אביב. הכל מתחבא שם – אושר, חיי נצח, אהבת אמת, וזה רק ההמבורגרים ברשימה.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!