Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

חלום קרניבורי בפיתה שאתם עוד לא מכירים

מה לשים בפיתה? מובן שהתשובה צריכה להיות "הכל"

החיים שלנו פיתה. ג'סמינו. צילום: אנטולי מיכאלו
החיים שלנו פיתה. ג'סמינו. צילום: אנטולי מיכאלו

לכאורה המנה הכי פשוטה ובסיסית בעולם, שמגישים באינספור מקומות בעיר: פיתה, בשר כלשהו, סלט ירקות, טחינה ועמבה. אבל פיתת שקדי הטלה של ג'סמינו, מזללת הגריל של שאול טבת (אקס סטפן בראון) ושל שותפו קולג'יט סינג שנפתחה לפני כמה חודשים באלנבי, בחזית של הרסטו בר רמלה (עליו השלום), היא חלום קרניבורי נטול פוזה ושיופים, התאהבות טוטאלית שמחלקת את החיים שלך ללפני ואחרי.

מנת השקדים לא כתובה על הקיר בצד ארבע־חמש המנות האחרות (והמצוינות לא פחות) שכן כתובות עליו (כמו קבב, נקניקייה ולב עגל חריף, 26־28 ש"ח), אבל היא קיימת באופן קבוע. הגריל מן מניח על גריל הפחמים (לא גז ולא פלאנצ'ה) שקדים משובחים, וכשהם מוכנים הוא שואל מה לשים בפיתה. מובן שהתשובה צריכה להיות "הכל": פלפל ירוק חריף ובצל חרוכים על הגריל, סלט ירקות פשוט וטרי, טחינה סמיכה ומדויקת ופס עמבה שאורז את הכל בסיומת נבונה (40 ש"ח). מעריצי המקום ימליצו לכם לשאול גם על הפלנק סטייק. אנחנו את שלנו אמרנו.

ג'סמינו

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!