Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

בנמל ת"א החליטו להגזים עם פסטיבל שמבטיח לפוצץ לכם את הבטן

12 שכבות של עוגה. מייזון קייזר בפסטיבל "מוגזם בנמל תל אביב". (צילום: קובי מהגר)
12 שכבות של עוגה. מייזון קייזר בפסטיבל "מוגזם בנמל תל אביב". (צילום: קובי מהגר)

פופ-אפ עוגיות מתוק להחריד של נדב בורנשטיין, מנות ספיישל ברחבי הנמל - כולל המבורגר מפחיד בגודלו משייק שאק ועוגת 12 שכבות במייזון קייזר - והמון המון הגזמות יגיעו בחצי השני של אוגוסט לנמל תל אביב, במסגרת פסטיבל "מוגזם"

6 באוגוסט 2026

תאהבו או תשנאו את זה, אין להכחיש שאלו הם זמני אינטסגרם וטיקטוק, ואם עסק רוצה לתפוס את תשומת הלב הציבורית התזזיתית מתמיד, הוא צריך לבלוט. והדרך הכי קלה לעשות זאת, היא להגזים. כבר ראינו לא מעט מקומות שמקדמים את עצמם דרך מנות עצומות בגודלן, או מוגזמות בדרכן, משהו שיעצור אתכם מהגלילה טרוטת העיניים בפיד. וזה בדיוק מה שפסטיבל האוכל הקיצי שמגיע לנמל תל אביב מנסה לעשות – הם באים להגזים.
>>על האש, על הדרך: הערים הכי טובות בעולם לאוכל רחוב ב-2026

"מוגזם", שיתקיים ברחבי הנמל החל מיום רביעי הבא (12.8) ועד לסוף אוגוסט, מעודד את מגוון בתי העסק הטעימים שבסביבה להרים הגזמות יוצאות דופן, שאם אפשר גם יתאימו בול לפורמט מצלמה מאונך. כך, למשל, בשייק שאק תמצאו את ה"שאק סטאק חלפיניו צ'דר" – צ'יזבורגר עם גבינת צ'דר לבנה, פטריית פורטובלו פריכה במילוי תערובת גבינות, חלפיניו, בקר מעושן ורוטב צ'דר חרפרף, הגזמה בכל סטנדרט ומובן. באגאדיר יציעו ספיישל המבורגר עם בייקון עגל, גבינת צ'דר ורוטב הבנרו, ויהיה לכם גם רול סושי קריספי בציפוי אבוקדו ובצל פריך באושי אושי, ופיצה מרגריטה מיוחדת בפורמנס. אבל אם נהיה כנים, ההגזמות הבאמת יפות מגיעות דווקא בגזרת הקינוחים.

פסטיבל "מוגזם בנמל תל אביב". (צילום: קובי מהגר)
פסטיבל "מוגזם בנמל תל אביב". (צילום: קובי מהגר)

בין המקומות שיציעו הגזמות מתוקות תמצאו את מייזון קייזר, שתשיק עוגת 12 שכבות בשם Crush Cake, שמגיעה בשני טעמים לבחירה – שוקו-קרמל עם קרם שוקולד, או וניל-פירות יער בליווי רטבים מעל; בפאט אנד פאף תמצאו מנת Cookie Dough Smash – שזה בצק עוגיות עם גלידה אמריקאית, רוטב נוטלה ומלח אטלנטי; גלידת נווה צדק תשיק סדרת קינוחי Gelux Luxury Gelato שכוללים בראוניז ברולה, מנגו סטיקי רייס וקרמינו; בעוד שבגולדה יציעו גלידה אמרקאית עם קרם שוקולד לבן, רוטב בייגלה ושברי צ'יפס – מספיק כדי להטעין ילד לפחות לעשר שעות של לרוץ במעגלים. גם הקינוח בקפה נמרוד יהיה מכת סוכר – "קיטקט סמורס", שהוא מאפה קיטקט עם מרשמלו צלוי, פופקורן מקורמל ורוטב קרמל מלוח ונראה לנו שאנחנו צריכים תור אצל רופא השיניים רק מלקרוא את כל זה.

אך גולת הכותרת של האירוע יהיה פופ-אפ העוגיות OOGI, שיופעל על ידי משפיען הגזמות האוכל נדב בורנשטיין, שיחד עם מותג העוגיות ללא גלוטן CULULU, יצור עוגיות שוקולד צ'יפס מרובות בתוספות. שם תוכלו לקנות "קוקי באקט", שזה מארז זוגי עם תבנית של עוגיות שוקולד צ'יפס, גלידה אמריקאית, חלב ורטבים, או "טירמיסוגייה" – כשמה כן היא, טירמיסו מעוגליות שוקולד צ'יפס הטבולות באספרסו, עם קרם מסקרפונה וקקאו. אולי את זה לא כדאי לקנות לילדים, כי אז הם ירוצו למעגלים במשך 10 ימים רצופים. עבורם יתאים יותר מגה קוקילידה, או עוגלידה – שהיא פשוט כוס גלידה אמריקאית עם עוגיית שוקולד צ'יפס נמסה.

קח עוגיה, קוקי. פסטיבל "מוגזם בנמל תל אביב". (צילום: קובי מהגר)
קח עוגיה, קוקי. פסטיבל "מוגזם בנמל תל אביב". (צילום: קובי מהגר)

הפסטיבל יתקיים בימים האלו במהלך ימי השבוע בשעות הערב (החל מ-18:30), וגם יצוץ לקצת במוצ"ש, ויכלול גם מיצגי ענק מוארים שמזכירים מתוקים, מתחמי צילום ומשחקי איטנראקטיביים, מופעי מוזיקה, סדנאות לילדים, מופע אורות ומוזיקה וגם מה שהם קוראים לו "בריכת מרשמלו", שאנחנו ממש מקווים שהוא לא בריכה שהמיסו לתוכה מרשמלו.
פסטיבל "מוגזם", 12-31.8, א'-ה' 18:30-23:00, ש', כחצי שעה לאחר צאת השבת-00:00. הכניסה חופשת

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!