הרעב משתלט: עסקיות חדשות בתל אביב

ממש עכשיו זה הזמן להתנפל על ארוחות הצהריים החדשות שהעיר מציעה, בתקציב מאופק יחסית, ובמסגרת זמן שתאפשר לעמוד בלוח המטלות המקצועי והאישי. תגידו יפה שלום לעסקיות השוות בתל אביב

ראצה. צילום: אנטולי מיכאלו
ראצה. צילום: אנטולי מיכאלו
24 בינואר 2017

ארוחות עסקיות הן מצרך נחוץ והו כה הכרחי. עכשיו, כשמזג האוויר סגרירי, מסתבר שזו לגמרי העונה החמה של העסקיות. כשהמסעדות מנסות לצוד סועדים בשעות הצהריים, מגוון הארוחות השוות והעסקיות האטרקטיביות עולה. לכם, נשאר רק לבחור: וייטנאמי, גרוזיני, שיפודים או סושי? וזה לא הכל. הנה הרשימה שתציל אתכם בגל הרעב הבא עליכם לטובה. העסקיות השוות בתל אביב. שמחים לעשות אתכם עסקים.

ואם לא תמצאו מה לאכול, הנה עוד הצעות:
ההמבורגרים הטבעוניים הכי טובים בתל אביב
אוכל הרחוב הטוב בישראל בפיתה

קפה 65

איפה: הביסטרו של מלון הבוטיק החדש נהנה מתפריט שבנה השף אוראל קמחי (פופינה) וממוקם על מרפסת החולשת אסטרטגית על שד' רוטשילד.
מסגרת הזמן: תזדקקו ל־45 דקות לפחות.
העסקה: מנה עיקרית, מנה ראשונה ושתייה במחיר העיקרית. המנה העיקרית יכולה להיות פולנטה פריכה עם סלקים אפויים, רוטב שמנת וגבינה כחולה ואגוזי מלך (38 ש"ח) או המבורגר מוסר, איולי יוזו, חסה, בצל מוחמץ וצ'יפס (58 ש"ח).

קפה 65, ראשון־חמישי 12:30־16:30

קפה 65. צילום: אפיק גבאי
קפה 65. צילום: אפיק גבאי

 

עוד חדשות אוכל:
10 מנות הגבינה השוות בעיר
הבורקס הופך לכריך משוכלל
פסטיבל ארטישוק ירושלמי בבירה

ראצ'ה

איפה: חצי שנה אחרי שפתחה את ראצ'ה הגיאורגית הפרועה, המסעדנית לילי בן שלום מציעה לעובדי האזור עסקיות צהריים חדשות.
מסגרת הזמן: תוכלו להסתפק בחצי שעה, אבל אם תתפתו לאלכוהול שנמכר בשעות האלה במחיר מוזל, תשכחו מלחזור לעבודה.
העסקה: לחם הבית, חמוצים, שלושה סלטי פתיחה כולל גלילות החציל האהובות, שתייה ועיקרית במחיר העיקרית. קדרת עגל ברכז שזיפים, או קציצות חיטה עם בצל מקורמל (55 ש"ח), או עיקרית של קבב כבש (68 ש"ח).

ראצ'ה, ראשון־חמישי 12:00־16:00

חינקלי צהריים בראצ'ה. צילום: אנטולי מיכאלוֹ
חינקלי צהריים בראצ'ה. צילום: אנטולי מיכאלוֹ

 

האנוי

איפה: מסעדת האנוי האסייתית הוותיקה והמוצלחת, המתמחה באוכל רחוב בהדגשים וייטנאמיים, החלה סוף סוף לפעול גם בשעות הצהריים.
מסגרת הזמן: תוכלו להסתפק גם בפחות מחצי שעה לבאן מי, הכריך הקולוניאלי שתוכנו עוף, בקר או טופו, ברוטב אסייתי בבגט (44 ש"ח).
העסקה: ראשונה (סלט וייטנאמי / צ'יקן טיקה ועוד) ועיקרית במחיר העיקרית: מרק פו / באטר צ'יקן / קציצות תרד ברוטב למון גראס (62 ש"ח) או דג ים ברוטב למון גראס (68 ש"ח).

האנוי, ראשון־חמישי 12:00־17:00

מלגו ומלבר

איפה: אחרי שנתיים שבהן השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי הוכיחו שהיכולת הסינרגטית שלהם וירטואוזית, הם החלו להגיש ולקדם עסקיות צהריים.
מסגרת הזמן: 45 דקות, פלוס מינוס.
העסקה: לחם מחמצת, ממרח דלעת, ראשונה דוגמת קרפצ'ו דג עם קריספי ג'ינג'ר, נקטרינה, צ'ילי חריף ונענע, ועיקרית במחיר העיקרית: שניצל עגל עם פירה, מלפפון חמוץ ולימון מושחם (79 ש"ח), לברק שלם בתנור עם ירקות ופירה (109 ש"ח) ועוד.

מלגו ומלבר, ראשון־חמישי 12:00־15:00

נתח קצבים על קרם בטטה לבנה. תפריט צהריים במלגו ומלבר. צילום: אפיק גבאי
נתח קצבים על קרם בטטה לבנה. תפריט צהריים במלגו ומלבר. צילום: אפיק גבאי

 

יאקימונו

איפה: מסעדת יאקימונו רוטשילד המשובחת שבערבים מתאימה לאוליגרכים, בשעות היום ידועה בעסקיות האטרקטיביות, שכעת שוכללו ושופרו עוד יותר.
מסגרת הזמן: כ־45 דקות לפחות.
העסקה: מרק, מנה ראשונה, עיקרית, ותה יפני או אספרסו במחיר המנה העיקרית.
בין המנות העיקריות החדשות: סלט סשימי מפרוסות דקות של מבחר דגים נאים כמו סלמון, טונה ויילו טייל על מצע אטריות וירקות בליווי רוטב השף (95 ש"ח). יאסי בטאייאקי – מבחר פטריות שמפיניון ושימאג'י (לבן וחום) עם תפוח אדמה סגול, אספרגוס, ברוקולי וגזר ברוטב של יין לבן סויה וחמאה (70 ש"ח). כמו כן, נוספו לעסקיות מנות ראשונות ומרקים חדשים כגון מאגורו פפר – פרוסות של טונה צרובה מפולפלת ופרוסות לימון ברוטב סויה וג'ינג'ר (תוספת של 15 ש"ח) ומרק פירות ים (תוספת של 8 ש"ח).

יאקימונו, ראשון־שישי 12:00־17:00

מאגורו פפר ביאקימונו. צילום:מיטל סלומון
מאגורו פפר ביאקימונו. צילום:מיטל סלומון

 

קוואטרו

איפה: האיטלקייה של השף אביב משה תשיק תפריט עסקיות חדש מיד בתחילת פברואר.
מסגרת הזמן: תזדקקו ל־45־60 דקות, בהתאם למנות שבחרתם.
העסקה: ראשונה (סוכריות בטטה, חמאת הדרים, קריספי שברה וריקוטה פרסקה) ועיקרית במחיר העסקית: עוף פורצ'יני, חמאה שרופה ופטריות מורל / שיפוד פילה בקר, קרם כמהין ורוטב יין אדום (69־109 ש"ח) ועוד.

קוואטרו, ראשון־חמישי 12:00־16:00

קוואטרו. צילום: אלון גרגו
קוואטרו. צילום: אלון גרגו