טיים אאוט timeout

שניצל של קפה נואר

| מאת: מערכת טיים אאוט

השניצל האגדי של קפה נואר הרוויח את מעמדו ביושר. הנה כל הסודות להכנתו

  • https://static2.timeout.co.il/media/2017/09/sizes/מיי-סושאל1_H_wo_680_382.jpg
שניצל קפה נואר. צילום: חיים יוסף

המתוקים הכי איקונים בתל אביב

קלאסיקה עירונית: המנות האיקוניות של תל אביב

זיכרון חמוץ מתוק: המנות האיקוניות שכבר לא איתנו 

 

החומרים (לשניצל אחד):

 

200 גרם חזה עוף נקי טרי מאוד

10 גרם קמח לבן

1 ביצה

1 כפית חרדל דיז'ון חלק

40 גרם פירורי לחם טריים בהירים לא מתובלים

1 גרם מלח

קורט פלפל שחור גרוס טרי

לטיגון:

שמן צמחי בכמות שתספיק לטיגון עמוק.

שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל

שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל

אופן ההכנה: 

טורפים היטב את הביצה עם החרדל.

מערבבים את פירורי הלחם עם המלח והפלפל.

פורסים את חזה העוף ומרדדים לעובי של 5 מ"מ, טובלים בקמח ומנערים היטב.

מעבירים את חזה העוף לבלילת הביצים, מוציאים ומאפשרים למרבית הבלילה לטפטף מהשניצל.

טובלים בפירורי הלחם ולשמן שחומם מראש.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 35bbb25404c29bc9