בוצ'ר בפיתה: הסוד הבשרי החדש של שוק הכרמל. יד ראשונה מקצבים

בפיתה, לא בפיתה, העיקר שיהיה סטייק. בוצ'ר בפיתה (צילום: אופיר טוקר)
בפיתה, לא בפיתה, העיקר שיהיה סטייק. בוצ'ר בפיתה (צילום: אופיר טוקר)

אל תספרו לאף אחד, אבל האנשים הטובים מקצביית-העל בוצ'ר שופ פותחים יומיים בשבוע את "בוצ'ר בפיתה" בחלל השכן שלהם בשוק, שם תוכלו לאכול כמה מנתחי הבשר הכי מעניינים שנכנסו אי פעם לתוך פיתה בעיר הזאת ולקבל הרבה תמורה קרניבורית לכסף. "לא באנו ליצור עוד שכפול ועוד מנה שכבר ראינו"

1 באפריל 2025

בוצ'ר שופ היא קצביה ותיקה ועתירת ניסיון בשוק הכרמל, שמתמחה בבשר ישראלי, טרי ומשובח. הקצביה האיכותית פונה לרחוב יום טוב ולא רבים יודעים שמאחוריה, ברחוב חבשוש מסתתר כעת סוד חדש וטעים בהחלט. הסוד ממוקם בחלל השכן של הקצביה, שבעבר שכן בו פופ-אפ הקבבים הממושך מיטש. אבל עכשיו תוכלו למצוא בו את בוצ'ר בפיתה.

>> אלנבי פינת ניו יורק: יש לכם מקדש בייגלים חדש בדרך אל הים
>> קפה חתולים ראשון נפתח בישראל? לא בדיוק, אבל קרוב מספיק

נגיד את זה במילים פשוטות: נתחי הקצביה הטריים והמובחרים של אותו היום עולים על הגריל, ומשם הישר לתוך פיתה. מה כבר יכול להשתבש? כלום ושום דבר. וזה עוד לא הכל: מדי פעם יתקיים בחלל אירוע בוצ'ר אנד סאנס, שבו יתארחו פופ אפים שווים ומתחלפים. גרטי כבר היה שם עם השווארמה המופתית שלו, סמנתה'ס כבר ביקרו עם טאקו ומרגריטות, יש למה לצפות.

נתחים כאלה בפיתה לא ראיתם הרבה זמן. בוצ'ר בפיתה (צילום: אופיר טוקר)
נתחים כאלה בפיתה לא ראיתם הרבה זמן. בוצ'ר בפיתה (צילום: אופיר טוקר)

מאחורי בוצ'ר שופ עומדים רוני גרזוזי ואופיר טוקר, שהחליטו שהם רוצים להביא רוח חדשה לקצביה שלהם, כי עם כמה שאין כמו להסביר לאנשים איך לתבל את הנתח בבית, להגיש להם את הנתח כפי שהם מאמינים שצריך לאכול אותו וכפי שהם אוהבים, זו כבר עלייה בדרגה. זו גם הזדמנות מבחינתם להכיר לאנשים נתחים פחות מוכרים, לשמור על עלויות הגונות ולעשות את כל זה בפיתה, דבר שאנחנו תמיד בעדו.

"היום כבר רואים מלא מקומות שמגישים קבב בפיתה, אבל אנטריקוט בפיתה לא ראינו כבר הרבה זמן", מסביר גרזוזי. "זה משחק עדין בין לגוון ולהביא מוצר טוב ואיכותי, לבין לא ליצור עוד שכפול ועוד מנה שכבר ראינו". להרפתקה הם צירפו את שף מאור בוגין (בר מימון) ששמח על ההזדמנות לחזור למקורות ולהתעסק בבשר, ככה פשוט, עם מידת עשייה מדויקת וללא פירוטכניקות ואינספור מרכיבים. העובדה שהנתחים יוצאים הישר מהקצביה מאפשרת גם תמחור הוגן בטווח מחירים רחב והרבה תמורה לכסף מבחינת כמות ואיכות.

לידיעת הקרניבורים: 180 גרם בשר באחריות. בוצ'ר בפיתה (צילום: אופיר טוקר)
לידיעת הקרניבורים: 180 גרם בשר באחריות. בוצ'ר בפיתה (צילום: אופיר טוקר)

בוצ'ר בפיתה פתוחים בשלב זה רק פעמיים בשבוע, במהלך חמישי ושישי, אך שעות הפעילות עשויות להתרחב לקראת הקיץ. כיף לשבת במקום הנעים והמרווח בפנים לצד רחשי הגריל ולאכול סטייק שעבר דרך ידיים מיומנות, או בחוץ על שפת הרחוב שדווקא מספק שקט יחסי לעומת המולת השוק.התפריט מתחלף לפי התוצרת היומיומית ועל כל מנה מפורטת גם כמות הבשר, שזה בונוס שלא רואים הרבה במחוזותינו, ויאפשר לכם לתכנן את מנת החלבון היומית אם אתם מהאנשים האלה.

מה שחשוב, אם אתם קרניבורים, זה שכל פיתה מכילה 180 גרם בשרים, אותם ניתן גם לקבל בפורמט מצולחת (וגם במשקל 270 גרם בחלק מהנתחים), עם תוספת צ׳יפס/באבגאנוש, ירקות בגריל, טחינה וצ׳ימיצ׳ורי. ואם כך, 180 גרם של אנטריקוט בפיתה או בצלחת יעמוד על 74 ש"ח לפיתה ו-84 ש"ח לצלחת, פיקניה (64 ש"ח/76 ש"ח), צ'וריסו (52 ש"ח/64 ש"ח), פרגית ומרגז (46 ש"ח//58 ש"ח), צלעות טלה (82 ש"ח/94 ש"ח).

לא עוד שכפול של מזנון פיתות. בוצ'ר בפיתה (צילום: אופיר טוקר)
לא עוד שכפול של מזנון פיתות. בוצ'ר בפיתה (צילום: אופיר טוקר)

מיטיבי הלכת והלסת ישמחו לקבל גם חלקי פנים בפיתה דוגמת לב עגל\כבד עגל (38 ש"ח/50 ש"ח לצלחת 180 גרם/ 55 ש"ח לצלחת עם 270 גרם), כבד עוף (36 ש"ח/48 ש"ח/52 ש"ח), שקדי עגל בפיתה (80 ש"ח/92 ש"ח/118 ש"ח), וספיישלים מבטיחים של נתחי וואגיו שפיץ שייטל (76ש"ח/76 ש"ח/94 ש"ח), דלמוניקו (72 ש"ח/84 ש"ח/106 ש"ח) ודנוור קאט (74 ש"ח/86 ש"ח/109 ש"ח). עכשיו שקט, אנחנו צריכות להתרכז בחישוב כמה יעלה להזמין את כל התפריט.
>> בוצ'ר בפיתה, חבשוש 31, חמישי 17:00-12:00, שישי 17:00-11:00; לפרטים על פופ-אפים מיוחדים ושאר ספיישלים כדאי לעקוב אחר עמוד האינסטגרם של בוצ'ר אנד סאנס