תרשמו לעצמכם: המסעדות החדשות שיפתחו בקיץ 2015

האנסקיות תכף פותחות, ועוד שלוש מסעדות חדשות שאתם צריכים להכיר

מיכל אנסקי. מתוך התכנית מאסטר שף
מיכל אנסקי. מתוך התכנית מאסטר שף
3 במאי 2015

אחד העם אחד

המאסטר שפית מיכל אנסקי תפתח בקרוב מסעדה משלה בנווה צדק. אנסקי, שהעלתה את המידע לאינסטגרם, מספרת: "את הפנייה הראשונה עשיתי דווקא באינסטגרם כי אני מרגישה שאני מנהלת מערכת יחסים עם העוקבים, ואני רוצה שהעובדים במסעדה יהיו כמו משפחה. חומרי הגלם יהיו ברובם מתוצרת מקומית". שרי אנסקי, האימא, שותפה למיזם.

 אחד העם 1, מתחילת יוני

מתרגשת? גם אנחנו. מיכל אנסקי (מתוך התכנית מאסטר שף)
מתרגשת? גם אנחנו. מיכל אנסקי (מתוך התכנית מאסטר שף)

 

[tmwdfpad]

פלורנטין 6

לשף שרון כהן מגע קסם. שילה, קפה אירופה ודא דא ודא הוכיחו שבכל מה שקשור לטיפול בפירות ים ולתמורה מלאה לכסף – אין לו מתחרים. בקרוב הוא יפתח מזללה של אוכל רחוב אסייתי בפלורנטין. אנחנו כבר מפנטזים על טאיזו למאותגרים תקציבית.

פלורנטין 6, תאריך לא ידוע

השף שרון כהן. (צילום: יולי גורודינסקי)
השף שרון כהן. (צילום: יולי גורודינסקי)

אמריקנה

גלידרייה חדשה שמציעה גלידה במרקם אוורירי במיוחד. הבסיס מורכב מ־40 טעמים מאיטליה ומשמנת ישראלית. טעמים לדוגמה: בננה, פיסטוק, קינדר, ובשם הנוסטלגיה – בזוקה. טבעונים ימצאו גלידת גויאבה ורודה, לימון, ליצ'י ועוד. מחירים: 22־32 ש"ח.

 הירקון 83, 5103353־03, בהרצה

שמנת ישראלית וטעם בזוקה. (צילום: אנטולי מיכאלו)
שמנת ישראלית וטעם בזוקה. (צילום: אנטולי מיכאלו)

בר בשרים

הטרנד המעושן לא עוצר, ובשבוע הבא יושק בדיזנגוף בר בשרים מעושנים. הנתחים נצלים קלות על הפלנצ'ה ומוגשים בלחם פראנה מרוקאי (34־48 ש"ח), על סלט חסה ועגבניות או על פרוסות תפוח אדמה ובטטה (54־69 ש"ח). בירות תוכלו לרכוש מהבר הסמוך ארל'ה.

 דיזנגוף 125, 9551919־03, מהשבוע הבא

בר בשרים – בקרוב הפתיחה. (צילום: אנטולי מיכאלו)
בר בשרים – בקרוב הפתיחה. (צילום: אנטולי מיכאלו)