שניצל של קפה נואר
השניצל האגדי של קפה נואר הרוויח את מעמדו ביושר. הנה כל הסודות להכנתו

שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל
קלאסיקה עירונית: המנות האיקוניות של תל אביב
זיכרון חמוץ מתוק: המנות האיקוניות שכבר לא איתנו
החומרים (לשניצל אחד):
200 גרם חזה עוף נקי טרי מאוד
10 גרם קמח לבן
1 ביצה
1 כפית חרדל דיז'ון חלק
40 גרם פירורי לחם טריים בהירים לא מתובלים
1 גרם מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
לטיגון:
שמן צמחי בכמות שתספיק לטיגון עמוק.

שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל
אופן ההכנה:
טורפים היטב את הביצה עם החרדל.
מערבבים את פירורי הלחם עם המלח והפלפל.
פורסים את חזה העוף ומרדדים לעובי של 5 מ"מ, טובלים בקמח ומנערים היטב.
מעבירים את חזה העוף לבלילת הביצים, מוציאים ומאפשרים למרבית הבלילה לטפטף מהשניצל.
טובלים בפירורי הלחם ולשמן שחומם מראש.
[interaction id="59b1562f0f70c80001c27078"]