חלום על לחם: מאפיית בוטיק בריאותית חדשה

ג'ייקובס מאפיית בוטיק חדשה המתמחה באפייה בריאה, נפתחת במתחם הקאנטרי החדש בקריית אונו

מאפיית הבוטיק ג'ייקובס. צילום: אביב קורט
מאפיית הבוטיק ג'ייקובס. צילום: אביב קורט
21 באפריל 2015

גם במהלך ימי מלחמת הגלוטן הגדולה, יש אוהבי לחם שמסרבים להיכנע. אם חשבתם שלחתוך את המאפה הבסיסי מחיי היום יום שלכם אולי נמצא פתרון – לחם בריא. מאפיית הבוטיק ג'ייקובס, שמושקת בימים אלו במתחם הקאנטרי החדש בקריית אונו, מתמקדת בייצור לחם בריא במיוחד – האופה הראשי, חיליק אפרים, מגדל שמרי פרא ייחודיים, עושה שימוש בקמחים מלאים הנטחנים במיוחד עבורו ויוצר בעבודת יד קפדנית לחמים שתהליך הכנתם נמשך כ-24 שעות.

מאפיית הבוטיק ג'ייקובס. צילום: אסף אמברם
מאפיית הבוטיק ג'ייקובס. צילום: אסף אמברם

מאחורי המאפייה, שכוללת גם בית קפה מעוצב עם תפריט בריאות חלבי, עומדים משפחת ודש המהווים חלק משושלת הלחם הישראלי בתור מקימי מאפיית ודש, שהוקמה לפני 75 שנים ונמכרה מאז.

מאפיית ג'ייקובס. איתן 1 (מתחם הקאנטרי החדש), קריית אונו. 03-5511333