אלו העוגות להן חיכינו: הקונדיטוריה של מגזינו נפתחה
העוגות המטורללות של מגזינו מקבלות חדר משלהן בחנות החדשה שנפתחה בסמוך למסעדה. בתפריט: מאפי בוקר, עוגות בחושות, ואופציה להזמין עוגה המורכבת מהבסט סלרים של המקום
כבר שנים שאנחנו ניצבים מול הוויטרינה המשוגעת של השף קונדיטור ברק כהן במסעדת מגזינו ומתלבטים, פעם אחר פעם, בין פאי הפיסטוק האלוהי, לעוגת הגזר המושלמת. בין עוגת הגבינה העסיסית לקראק פאי הממכר. מאז החלו ימי הקורונה המאנץ' שלנו אפילו התגבר ועשרות שליחי וולט פקדו את המסעדה מדי יום כשהם משנעים לרחבי העיר קופסאות מתוקות.
זה היה רק עניין של זמן עד שהעוגות הללו יקבלו מקום משלהן. הזמן אמנם קצת התארך, אבל בתום תקופת שיפוצים מייגעת נפתחה סוף סוף הקונדיטוריה של מגזינו, על דרך בגין, ממש באחורי המסעדה.
הוויטרינה בחנות החדשה כבר עמוסה בכל עוגות הרושם שאתם מכירים מהמסעדה – פאי לימון פיסטוק, עוגת גזר, פאי פיסטוק ופירות יער, עוגות גבינה נוטלה וגבינה קרמל לוטוס, עוגת סקיפי נוטלה ועוד ועוד. בנוסף, מצטרפות להיצע גם קופסאות של עוגיות שניתן לקנות הביתה, מבחר של מאפי שמרים – הראשון שבהם הוא הבוסטוק, מאפה שמרים שקדים רך וממכר ובהמשך יצטרפו נוספים. "יהיו גם עוגות בחושות, מאפי בוקר, לא קרואסון רגיל כי אנחנו ממשיכים את קו האקסטרים שלנו אבל יהיו עוד המון מוצרים שאנחנו עובדים עליהם", מספר יובל נויגרטן, המנהל של מגזינו.
כל העוגות מיוצרות בשני גדלים – קוטר 20 ס"מ (190-160 ש"ח לעוגה של שש פרוסות גדולות) וקוטר 30 ס"מ (280-250 ש"ח לעוגה של 12 פרוסות).
השף קונדיטור ברק כהן, המלווה את המסעדה מיום הפתיחה, נשמע נרגש: "אנחנו עובדים על זה כבר הרבה זמן וזה מתחיל לקבל צורה. אני בעיקר עסוק עכשיו בעוגות ומאפים נוספים שאני רוצה שיהיו בקונדיטוריה".
יש כבר טוענת לכתר חדשה שתירש את מקומן של הפאי פיסטוק או של הקראק פאי?
"האמת שעוד לא. אבל אני עובד על זה, אולי משהו פירותי בכלל".
ואם אתם מתלבטים בין ארבע עוגות הבסט סלר של המקום – קראק פאי, פאי לימון, גבינה וגזר – במגזינו יצרו לכם את עוגת החלומות המשלבת את ארבעתן עם פרוסה אחת גדולה של כל אחת מהכוכבות ויוצרת את המאנ׳ץ המושלם (190 ש"ח).
הזמנות לאיסוף עצמי בטלפון 03-7570535 שלוחה 4, משלוחים דרך וולט
מנחם בגין 21 תל אביב, פתוח כל יום 24:00-07:30