אתם חייבים לטעום: 11 מנות תירס מתוק בתל אביב
המסעדות בתל אביב לא נשארות אדישות לטרנד התירס שמשתלט על המטבחים. מה, לא תנסו?

דייגו סאן
פופקורן פאד תאי: פופקורן של תירס גילי בקרמל פיש סוס, בוטנים, כוסברה וגרידת ליים (24 ש"ח).
[tmwdfpad]

ברנינג טאקוס
קלח תירס שלם בחליטה מהירה, חרוך בברנר, עם מיונז, בלילה סודית וליים (19 ש"ח).
האחים
תירס הבאנה סטייל: קלח על הגריל עם איולי פימנטון וגבינה צפתית (26 ש"ח).
גלידריית בוזה
גלידת תירס בטאקו עשוי משוקולד מלוח או הל וקינמון (25 ש"ח).

פונדק דה לוקס
פרוסת לחם תירס עם פולנטה וגרגרי סופר סוויט טחונים גס בחמאה חומה (הפרוסה מצורפת לכל מנה ללא תשלום).
טוטומה
קאצ׳אפה: פנקייק תירס ממולא בגבינה רכה מלוחה בתוספת שמנת חמוצה (38 ש"ח).

החלוצים 3
פולנטה מתירס טרי, חלב, פרמזן, חמאה ושמנת, מוגשת עם ציר בקר וכמהין טרייה, או בגרסה צמחונית עם קרם פרש (68 ש"ח).
Pizza
פיצה פביאנה עם תירס טרי קלוי, קרם תירס סופר סוויט, מוצרלה, גבינת פטה, כמהין ובצל ירוק (68 ש"ח).

דלאל
קוקי סאן ז׳ק וניוקי תירס: קרם תירס, ניוקי תירס קריספי, ויניגרט חלפיניו וכוסברה (66 ש"ח).

ברוט
תירס טרי מגורר בציר של ירקות ובצל; יוצא עם תרד מוקפץ בשמן זית, כרשה, מרווה, צ׳ילי וגרמולטה של שקדים קלויים (54 ש"ח).
קופי בר
טורטליני במילוי שרימפס קריסטל, קרם תירס ובאק־צ׳וי (48 ש"ח).